Automoto

Klima u automobilu je spas u ljetnim mjesecima

Srećom, danas je klima u autu postala gotov standardan dodatak i mnogi vozači su već zaboravili da tako nije bilo prije nekoliko desetaka godina. U samim počecima bila je uglavnom rezervirana za vozače nešto luksuznijih automobila.

Uklonite manja oštećenja i nedostatke uz poliranje auta

Automobili su podložni raznim oštećenjima koja mogu nastati uslijed vožnje ili dok su parkirana negdje uz cestu. Vrlo su česta oštećenja uzrokovana kamenčićima koji naletom vjetra mogu oštetiti vaše vozilo. Tu je obično riječ o manjim oštećenjima na limu koja se mogu popraviti uz pomoć sredstava za poliranje auta. 

Auto kozmetika je bila luksuz u prošlosti

U prošlosti su se proizvodi za njegu automobila, odnosno auto kozmetika, smatrali velikim luksuzom, a samim tim i bespotrebnim dodatkom. Ipak, u novije vrijeme to se promijenilo pa je sve veći broj ljubitelja automobila i dobrog izgleda istih počeo kupovati ove proizvode. Danas je na tržištu velik broj takvih proizvoda, a neka općenita podjela je na auto kozmetiku za unutrašnjost i za vanjski dio automobila.

Honda je poznato ime u moto svijetu

Kada vrijeme zatopli, na cestama se može vidjeti sve više motocikala. Njihovi vozači jedva čekaju da što prije mogu krenuti u vožnju na svojim limenim ljubimcima na dva kotača. Postoje brojni proizvođači, ali jedno od imena se često ističe, a to je Honda. Oni već dugi niz godina proizvode vrlo kvalitetne modele motocikala i moto opreme. Vrlo su popularni i u svijetu utrka, a za to je zaslužan poseban dio tvrtke, Honda racing, osnovan 1982.g.

Ne čekajte s izmjenom rezervoara goriva u autu

Nemojte voziti s manjkom goriva Jedna od stvari koje stručnjaci često napominju vezano je uz vožnju automobila na rezervi goriva, odnosno kada ga je ostalo još vrlo malo. Rezervoari goriva u autu se cijelo vrijeme prazne i dopunjuju i za njih nije dobro ako se često isprazne gotovo do kraja. Naime, na njihovom dnu se uvijek nalazi određeni talog goriva. I ako često potrošite gotovo svo gorivo prije nego ga ponovo ulijete, taj talog može se vremenom začepiti filtre i pumpu goriva. 

Krovni nosači za auto

Krovni nosači za lakši prijevoz stvari automobilom

Automobili su mnogima danas postali neophodni za svakodnevno obavljanje raznih zadataka. Mnogi ih redovito koriste za odlazak i dolazak s posla ili za obavljanje raznih stvari. No, problem može nastati kada pomoću auta morate prevesti više stvari, a prtljažnik nije dovoljno velik da biste u njega sve spremili. Tada se mnogi okreću krovu automobila na koji se puno toga može staviti. No, da biste bili u mogućnosti na njega bilo što postaviti, potrebna vam je baza, a u ona je dostupna u obliku krovnih nosača za auto. Neki ih imaju u serijskoj opremi, ali uvijek ih možete i kupiti zasebno.

Uštedite živce i prostor i kupite nosače za bicikle

Odabir najboljih auto nosača Kao i kod kupovine druge opreme, kada se kupuju nosači za bicikle za auto ponuda je raznovrsna pa tako u tom segmentu možete birati između: krovnih nosača  nosača za stražnja vrata nosača koji se montiraju na kuku Koju god vrstu automobičskih nosača za bicikle odabrali, nemojte gledati samo cijenu i odabrati najjeftinije jer bicikli predstavljaju dodatan teret na automobilu i mijenjaju njegov oblik, a samim tim i njegovo ponašanje u vožnji.

Trilobite moto oprema za vozače sa stilom

Biti motorist je mnogo više od vlasništva nad motorom, to je stil života. A takav se stil života zaslužuje istaknuti u gomili. Ako se zaista želite osjećati u potpunosti vezano za vaš motor i drugima pokazati svoju strast prema vožnji, istovremeno štiteći svoje zdravlje, investirajte u kvalitetnu Trilobite motorističku opremu renomiranog proizvođača.

Na pravom putu zahvaljujući Sygic navigaciji

Danas je putovanje u nepoznate krajeve teško zamisliti bez korištenja neke vrste GPS navigacije. Iako su razne vrste cestovne navigacije odavno zamijenile klasične karte, nije svaka navigacija ista. 

Scroll to Top