Moda i ljepota

popularne t-shirt majice

T-shirt majice kao nezaobilazni komad odjeće

Ukoliko se pitate koji su to odjevni predmeti koje obavezno morate imati u svom ormaru, tada je odgovor vrlo jednostavan, a to su T-shirt majice. One su vrlo popularne u posljednjih nekoliko godina, najprije zbog svoje udobnosti, ali i dobrog izgleda i mogućnosti kombiniranja s brojnim drugim odjevnim predmetima.

Popularni modeli majica s printom

U posljednje vrijeme sve popularnija je postala tzv. ulična moda, odnosno moda koju karakteriziraju opuštena odjeća i ležeran način njezinog kombiniranja. Uz neizostavne traperice, a u posljednje vrijeme i trenirke, vrlo popularan komad su postale i majice. Posebno popularan je print na majicama koji ima svoju dugu tradiciju i prošlost. I to još od vremena kada je bio izraz bunta ili potpore nekom glazbenom bendu, glumačkoj ili glazbenoj legendi ili tek izraz osobnog stava prema nekoj aktualnoj društvenoj temi. 

Magnetne umjetne trepavice

Umjetne trepavice kao završni dodir za potpun izgled

Neovisno radi li se o šminkanju za svakodnevne prilike ili pak o šminkanju za posebne prilike, velik broj žena ne propušta dodatno se potruditi i zasjati punim sjajem dodavanjem umjetnih trepavica. Naime, one su danas sve češći dodatak na brojnim ženama koje ih smatraju posljednji i neizostavnim korakom za potpun make up izgled.  Ovisno o prilici za koju se spremaju, žene biraju između više ili manje primjetnih vrsta kojima upotpunjuju svoj izgled. Iako se na početku sve žene muče s njihovim stavljanjem, nakon nekoliko puta sve postaje lakše.

Sportska odjeća za sve generacije

Sportska odjeća za sve spolove Ono po čemu se sportska odjeća izdvaja od primjerice poslovne odjeće je to što postoje neki komadi koje mogu bez problema nositi i žene i muškarci. Neki od popularnih komada sportske odjeće su:

Sandale s otvorenim prstima

Sandale su ljetni izbor broj jedan

Kada govorimo o ljetnoj obući, sandale su najčešći odabir mnogih žena jer pružaju udobnost i ventilaciju nozi tijekom vrućih ljetnih dana. Isto tako one su vrlo efektne te je moguće birati između različitih modela, ovisno o vašim željama, preferencijama i prilici u kojoj ćete ih nositi.  Žene danas najčešće odabiru niske sandale upravo kako bi si osigurale maksimalnu udobnost tijekom hodanja.

Promotivni tekstil za žene

Promotivni tekstil za firme je dobar marketing

Marketing je oduvijek iznimno važan za pravilno poslovanje firmi, a jedan od najpopularnijih vidova marketinga je promotivni tekstil. On donosi mnoge benefite firmama, a razlog tome je što osim oblačenja svojih radnika nudi i besplatan marketing. Pogotovo je popularan kod vozača ili dostavljača, koji se često nalaze na cesti i prostorima s velikim brojem ljudi.  Možemo reći da su promotivne majice s printom postale izrazito popularne i standard za mnoge kompanije. Kroz ovaj tekst uputiti ćemo vas u tekstil za promociju firme i kako ga kreirati.

Perike su kroz povijest imale različite namjene

Perike se koriste od davnina

Perika ili vlasulja je skup napravljen od ljudske kose, životinjske dlake ili pak od biljnih ili svilenih niti tkanine. Povijest perika je započela u doba Egipćana, Asiraca i Perzijanaca koji su ih nosili za vrijeme svojih religijskih ili drugih obreda i svečanosti, kao znak časti.  U Rimu su perike nosile žene koje su pripadale visokom društvu, a muškarci su njima prikrivali svoju ćelavost. Početkom srednjeg vijeka nakratko je prestalo nošenje perika da bi se ponovno pojavilo u 12. stoljeću. U 17. stoljeću, zahvaljujući Luju XIV. ponovno se populariziralo nošenje ovog pokrivala za glavu.

Serum za rast trepavica Eyelash sve je popularniji na tržištu

Odaberite kvalitetan serum za rast trepavica

Duge, raskošne, tamne i guste trepavice standard su ljepote kroz mnoge kulture i vremena. Upravo radi toga, postoje i mnogi načini na koje se trepavice, privremeno ili na nešto duže vrijeme, mnogi produžiti i naglasiti.  Ipak, želite li vašim prirodnim trepavicama vratiti sjaj i ljepotu, onda postoji samo jedan način za postizanje odličnih rezultata. A to je korištenje nekog od seruma za rast trepavica. Iako postoje razne vrste, serum za rast trepavice Eyelash iz asortimana Lux Factora mnogim ženama je prvi izbor.

Odaberite kvalitetnu masku za kosu

Bojenje, visoke temperature, loša prehrana, krivi šampon ili jake kemikalije u bazenima sve su stvari koje mogu utjecati na kvalitetu naše kose. Upravo radi toga, veoma je važno znati kako ju nahraniti i brinuti o njoj. Maske za kosu odličan su način da svojoj kosi vratite sjaj i ljepotu.

Scroll to Top
Scroll to Top