Archives for Moda i ljepota

Lijepi i funkcionalni ručni satovi

S obzirom da veliki broj uređaja oko nas danas na sebi ima sat, može se činiti kako su ručni satovi polako izgubili svoju popularnost. Ipak, ovaj klasičan dio funkcionalnog nakita i dalje je omiljen svakodnevni modni dodatak mnogima, upravo zbog svoje profinjenosti, elegancije i luksuznog izgleda. 

Bez obzira tražite li klasičan analogni, moderan digitalni ili inovativan pametni sat, ručni satovi odličan su način da obogatite svoj život i ukrasite se elegantnim i funkcionalnim komadom nakita.

…more »

Kupite perike online

Perike su u zadnjih nekoliko godina postale veoma popularne kao modni dodatak, koji vam omogućuje da svaki dan mijenjate dužinu, boju i frizuru na svojoj glavi u samo nekoliko minuta. Upravo zbog toga, broj modela eksponencijalno se povećao, pa je kupnja perike online postala veoma teška. 

Među mnoštvom oglasa, ponekad je teško razaznati koje su perike kvalitetne, a za koje biste mogli požaliti ako ih kupite. Stoga je pri kupnji perika online potrebno malo truda i znanja, ali i jasno određivanje ciljeva i potreba koje imate za svoju periku.

…more »

Nabla budi vašu kreativnost

Italija je uvijek bila centar mode u Europi, a uz modu ruku uz ruku ide kozmetika. Šminka je velik dio svakodnevnog života žena, ali i muškaraca danas, bilo da se radi o potrebama posla ili pak svakodnevnom ritualu koji donosi sreću.

Šminka omogućuje da se svaki dan poigrate vlastitim izgledom, pokažete vlastitu kreativnost i neko drugo lice, no kako biste to mogli, važno je da odaberete kvalitetnu šminku s kojom ćete moći eksperimentirati ili ju pak lako uklopiti u svoj svakodnevni stil. Ako ste dovoljno hrabri da pokažete svoje pravo ja, Nabla je kozmetički brand kao stvoren za vas!

…more »

Ženske tenisice nisu samo obuća za teretanu i vježbanje

Iako su oduvijek bile popularne, na tenisice se dugo gledalo kao na obuću za teretanu i sport, a ne kao na neku vrste sportske cipele koju možete obući i u nekim drugim prilikama. No ženske tenisice su doživjele pravi make-over u posljednjih nekoliko godina i postale su nezamjenjivi modni dodatak a ne samo obuća. Vodeći svjetski proizvođači cipela primijetili su koliko žene vole nositi tenisice i koliko cijene njihovu udobnost pa su počeli razmišljati “izvan okvira”.

To je dovelo do stvaranja velikog broja kolekcija tenisica koje nisu namijenjene samo sportu i teretani već se mogu nositi u bezbroj različitih prilika i kombinirati s mnogo dobrih odjevnih kombinacija. Ženske tenisice se sada nose i na suknje i na haljine pa se može reći da su evoluirale na novi nivo. Zbog te promjene u trendovima i u načinu razmišljanja proizvođača tenisica ženska tenisica je doživjela kreativni bum i postala zaštitni znak mnogih žena.

…more »

Nabla kozmetika je brend kozmetike sa stavom

Mnogi od vas vjerojatno su čuli za ovaj poznati talijanski brend. Ako ste žena, zasigurno ste bar jednom poželjeli kupiti njihov proizvod, a ako ste muškarac, vjerojatno ste čuli da vas žena moli isti proizvod za rođendan. Šalu na stranu, Nabla kozmetika je jedan vrlo popularan brend osnovan u Italiji. Počeo je kao indie brend, a danas je svjetski poznat. Njihov moto jest: želimo ostati slobodni, ali prepoznatljivi.

…more »

Umetci za dugu i bujnu kosu

Kosa je jedan od najvažnijih dijelova svakog “stajlinga”, koja dijelove izgleda može spojiti u cjelinu ili u potpunosti slomiti cijelu priču. Upravo zbog toga bi, da nas posjeti modna vila, mnogi od nas vjerojatno zaželjeli magičnu kosu koja bi svoju dužinu mogla mijenjati na zapovijed.

Iako nam moderna tehnologija, a ni magija, još ne mogu pomoći u ostvarivanju takvih želja, to ne znači da već ne postoji zamjensko rješenje koje nam može omogućiti čarolije s kosom. Umetci za kosu već dugi niz godina omogućuju igranje s frizurama i dužinom kose i svima koji za tim žude omogućuju potpunu promjenu izgleda u samo nekoliko minuta.

…more »

Izrada majica s natpisom – popularan svjetski trend

Izrada majica s natpisom je svjetski trend koji je popularan u svakom kutku planete, a rezultat je velike pomame upravo za majicama koje su ukrašene natpisima. To i ne čudi jer majice s natpisima su zaista cool, super, a prije svega vrlo zabavni odjevni predmeti, za razliku od običnih majica, koje ponekad mogu djelovati pomalo monotono i dosadno.

Majice općenito su popularan komad odjeće koji svi rado volimo nositi jer su izuzetno udobne i u većini slučajeva ih je lako kombinirati s drugim komadima odjeće. Majice su također odjevni predmeti koji nisu ograničeni na spol ili društvene kategorije. Nosi ih velika skupina ljudi – muškarci, žene, djeca, studenti, zdravstveni djelatnici, prosvjetni djelatnici, vojne osobe, političari i mnogi drugi.

…more »

Torbice za razne prigode

Neosporna je činjenica da žene jako vole torbice. Bez obzira o kojoj se prigodi radi, bilo da se radi o večernjem izlasku, odlasku u trgovinu ili nešto slično, žene vole sa sobom ponijeti torbicu. Iako se torbice uglavnom povezuju sa ženama, sve češće se torbice mogu vidjeti i kod muškaraca, ali u nešto drugačijem obliku. Muškarci tako uglavnom nose nešto manje torbice oko pojasa ili male torbice preko ramena. Dok one muškarcima služe uglavnom za nošenje sitnih stvari, poput novčanika i mobitela, ženske torbice su nerijetko puno većih dimenzija i sadrže jako puno stvari.
…more »

Nakit je omiljeni ukras svake žene

Nakit je oduvijek bio sastavni dio ljudskoga života. Iako je zastupljeniji kod pripadnica ljepšeg spola, koje svoju maštu koriste kako bi što vise istaknule svoju ženstvenost, u posljednje vrijeme nakit se može pronaći i na pripadnicima jačeg spola. Osim vjenčanog prstenja, sve češće se na muškarcima mogu pronaći i naušnice ili kakva ogrlica. Nakit i ženama i muškarcima služi istoj svrsi, a to je da se u društvu pošalje određena poruka. Žene to uglavnom čine kako bi bile ljepše i elegantnije, dok je muškarcima nakit često medij preko kojega žele izraziti svoj stav ili alternativni način života. Žene drastično vode u ovoj utrci i o ženskom nakitu se oduvijek moglo puno više reći, jer kao i u svemu, tako i u nakitu, žene su te koje su nošenje nakita podigle na novu razinu.

…more »