Moda i ljepota

ogledalo za šminkanje

Ogledalo za šminkanje nudi savršen pogled za savršen izgled

Stolna ogledala za šminkanje postala su neizostavan dio svakodnevne rutine ljubitelja šminke i profesionalnih vizažista diljem svijeta. Njihova funkcionalnost nadilazi osnovnu refleksiju, pružajući korisnicima optimalne uvjete za precizno nanošenje šminke. Često su opremljena različitim značajkama koje poboljšavaju iskustvo šminkanja, uključujući ugrađeno LED osvjetljenje, povećavače za detaljno ocrtavanje, te podesive kutove nagiba za udobnost korisnika.  Uz njihovu pomoć, ljubitelji šminke mogu postići besprijekoran izgled bez obzira na osvjetljenje i okolinu u kojoj se nalaze. U ovom vodiču, istražit ćemo različite vrste stolnih ogledala za šminkanje, njihove značajke, prednosti i kako odabrati najbolje rješenje koje odgovara vašim potrebama i preferencijama. 

Ogledalo za šminkanje nudi savršen pogled za savršen izgled Pročitajte više »

Popularni modeli majica s printom

U posljednje vrijeme sve popularnija je postala tzv. ulična moda, odnosno moda koju karakteriziraju opuštena odjeća i ležeran način njezinog kombiniranja. Uz neizostavne traperice, a u posljednje vrijeme i trenirke, vrlo popularan komad su postale i majice. Posebno popularan je print na majicama koji ima svoju dugu tradiciju i prošlost. I to još od vremena kada je bio izraz bunta ili potpore nekom glazbenom bendu, glumačkoj ili glazbenoj legendi ili tek izraz osobnog stava prema nekoj aktualnoj društvenoj temi. 

Popularni modeli majica s printom Pročitajte više »

Magnetne umjetne trepavice

Umjetne trepavice kao završni dodir za potpun izgled

Neovisno radi li se o šminkanju za svakodnevne prilike ili pak o šminkanju za posebne prilike, velik broj žena ne propušta dodatno se potruditi i zasjati punim sjajem dodavanjem umjetnih trepavica. Naime, one su danas sve češći dodatak na brojnim ženama koje ih smatraju posljednji i neizostavnim korakom za potpun make up izgled.  Ovisno o prilici za koju se spremaju, žene biraju između više ili manje primjetnih vrsta kojima upotpunjuju svoj izgled. Iako se na početku sve žene muče s njihovim stavljanjem, nakon nekoliko puta sve postaje lakše.

Umjetne trepavice kao završni dodir za potpun izgled Pročitajte više »

Sandale s otvorenim prstima

Sandale su ljetni izbor broj jedan

Kada govorimo o ljetnoj obući, sandale su najčešći odabir mnogih žena jer pružaju udobnost i ventilaciju nozi tijekom vrućih ljetnih dana. Isto tako one su vrlo efektne te je moguće birati između različitih modela, ovisno o vašim željama, preferencijama i prilici u kojoj ćete ih nositi.  Žene danas najčešće odabiru niske sandale upravo kako bi si osigurale maksimalnu udobnost tijekom hodanja.

Sandale su ljetni izbor broj jedan Pročitajte više »

Promotivni tekstil za žene

Promotivni tekstil za firme je dobar marketing

Marketing je oduvijek iznimno važan za pravilno poslovanje firmi, a jedan od najpopularnijih vidova marketinga je promotivni tekstil. On donosi mnoge benefite firmama, a razlog tome je što osim oblačenja svojih radnika nudi i besplatan marketing. Pogotovo je popularan kod vozača ili dostavljača, koji se često nalaze na cesti i prostorima s velikim brojem ljudi.  Možemo reći da su promotivne majice s printom postale izrazito popularne i standard za mnoge kompanije. Kroz ovaj tekst uputiti ćemo vas u tekstil za promociju firme i kako ga kreirati.

Promotivni tekstil za firme je dobar marketing Pročitajte više »

Perike su kroz povijest imale različite namjene

Perike se koriste od davnina

Perika ili vlasulja je skup napravljen od ljudske kose, životinjske dlake ili pak od biljnih ili svilenih niti tkanine. Povijest perika je započela u doba Egipćana, Asiraca i Perzijanaca koji su ih nosili za vrijeme svojih religijskih ili drugih obreda i svečanosti, kao znak časti.  U Rimu su perike nosile žene koje su pripadale visokom društvu, a muškarci su njima prikrivali svoju ćelavost. Početkom srednjeg vijeka nakratko je prestalo nošenje perika da bi se ponovno pojavilo u 12. stoljeću. U 17. stoljeću, zahvaljujući Luju XIV. ponovno se populariziralo nošenje ovog pokrivala za glavu.

Perike se koriste od davnina Pročitajte više »

Serum za rast trepavica Eyelash sve je popularniji na tržištu

Odaberite kvalitetan serum za rast trepavica

Duge, raskošne, tamne i guste trepavice standard su ljepote kroz mnoge kulture i vremena. Upravo radi toga, postoje i mnogi načini na koje se trepavice, privremeno ili na nešto duže vrijeme, mnogi produžiti i naglasiti.  Ipak, želite li vašim prirodnim trepavicama vratiti sjaj i ljepotu, onda postoji samo jedan način za postizanje odličnih rezultata. A to je korištenje nekog od seruma za rast trepavica. Iako postoje razne vrste, serum za rast trepavice Eyelash iz asortimana Lux Factora mnogim ženama je prvi izbor.

Odaberite kvalitetan serum za rast trepavica Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top