Ekonomija i posao

radna odjeća

Kad su udobnost i sigurnost na prvom mjestu

Radna odjeća dizajnirana je i izrađena po posebnim pravilima te je njezin cilj olakšavanje radnih zadataka. Nekada davno, izrađivala se samo s ciljem da služi svrsi, odnosno da štiti radnike i omogućuje im maksimalan učinak. Danas se izrađuje i s ciljem da bude moderna i oku ugodna.  U fizičkim i online trgovinama nudi se širok izbor radne odjeće ovisno o tome kakva je potrebna za određeni posao. Uz malo truda može se pronaći ona koja odgovara svakom pojedincu po svim segmentima, uključujući materijale od kojih je izrađena, rastezljivost, čak i broj džepova. Tako se najčešće koriste hlače, jakne, kombinezoni i […]

Kad su udobnost i sigurnost na prvom mjestu Pročitajte više »

Softshell jakne kao promo materijal

Predstavite svoju tvrtku promo materijalom

Najbolji način za promoviranje vaše tvrtke je svakako promo materijal. Može služiti i za darivanje vlastitih klijenata, partnera i suradnika. No, nemojte misliti da će biti dovoljno samo zalijepiti vlastiti logo na neki predmet. Morate odrediti tko vam je ciljana publika i zašto baš određeni predmet želite pokloniti nekoj osobi. Samo na taj način će promotivni materijal ispuniti svoju svrhu. A danas možete pronaći razne stvari koje možete koristiti u te svrhe. Ako ste kreativni i ako imate vremena, možete pronaći nešto zanimljivo što će se svidjeti svakom primatelju.

Predstavite svoju tvrtku promo materijalom Pročitajte više »

Promotivni tekstil - majice

Najvidljiviji način oglašavanja kroz promotivni tekstil

U proteklih nekoliko godina promocija tvrtki postala je imperativ na tržištu rada, svaka tvrtka koja želi ostati konkurentna na tržištu danas mora uložiti velike resurse u vlastitu promociju kako bi ostala vidljiva na tržištu, kako partnerima tako i sadašnjim tako i budućim klijentima.  Nekada se promocija odrađivala isključivo kroz promotivne materijale u vidu papirne konfekcije poput rokovnika, kalendara ili pisaćeg pribora. Danas su se te granice uvelike pomaknule pa se tako promocija često vrši i uz pomoć promotivnog tekstila.

Najvidljiviji način oglašavanja kroz promotivni tekstil Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top