Pokloni i darovi

Kreativni darovi za 18. rođendan

18. rođendan velika je stvar u životu mnogih ljudi. To je doba u kojima se mladim ljudima otvaraju mnoge nove mogućnosti, nova prava, ali i nove obveze. Upravo radi toga, 18. rođendan često se obilježava velikim slavljima, ali i velikim darovima.  Ipak, veličina i vrijednost samog dara ne skriva se samo u njegovoj cijeni. Stoga, kada tražite neki idealan dar, pristupite potrazi s mnogo kreativne energije i mašte, kako biste odabrali nešto jedinstveno i upečatljivo što će ostati u sjećanju dugi niz godina.

Kreativni darovi za 18. rođendan Pročitajte više »

Poslovni darovi

Poslovni darovi za svaku priliku

Obljetnice, blagdani i sklapanje velikih poslovnih dogovora odlične su prigode za razmjenu poslovnih darova. Ipak, dobar poslovni dar mora biti odmjeren i odabran s pažnjom, kako bi uveselio primatelja, ali ne i opteretio ga. Poslovni darovi Habeco također su odlična šansa da suradnicima pokažete da vam je do njih stalo te im se na taj način zahvalite na dobroj suradnji. Stoga je potrebno obratite puno pažnje pri odabiru kvalitetnog i prigodnog poslovnog dara.

Poslovni darovi za svaku priliku Pročitajte više »

Odabir poklona za promociju

Promocija je nedvojbeno jedan od važnijih životnih događaja i tradicija nalaže da on bude obilježen primjerenim poklonom. Poklon za promociju je odličan način da osobi koju darujete iskažete vašu sreću, zadovoljstvo i oduševljenje onime što je mukotrpnim radom i trudom postigla. Promocijom završava jedno životno razdoblje i počinje novo i stoga je darovanje savršena prilika da zajedno s dragom vam osobom obilježite taj jedinstveni događaj. Razveselite osobu koja ima promociju i prigodnim poklonom joj dajte do znanja da s njom dijelite sreću i ponos postignutog uspjeha.

Odabir poklona za promociju Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top