Archives for Igračke i djeca

Sigurna vožnja uz kacige za djecu

Sigurna vožnja biciklom uvijek bi trebala biti prioritet, a tim više kada se radi o mališanima. Stoga bi sigurnosna oprema trebala biti nezaobilazan dio svakog izleta na biciklu, rolama, romobilu ili kakvom drugom prijevoznom sredstvu.

Kacige za djecu za bicikl pogotovo su važne ako se radi o sudjelovanju u javnom gradskom prometu, gdje upravo kaciga može činiti razliku između lakših i težih ozljeda prilikom nesreće. Upravo radi toga, važno je odabrati kvalitetnu dječju kacigu odgovarajuće veličine, koja će vaše dijete dobro zaštititi u slučaju nesreće.

…more »

Dječja kolica za udoban provod vaše djece

Kad se roditeljima rodi dijete, to je vrlo posebna prilika, a na taj dan se je potrebno spremiti puno prije. Kad roditelji saznaju, da će za devet mjeseci, ili koji dan više ili manje, dobiti dijete, koje će u njihov život donesti nove osmjehe, veselje, a i po nekoju suzu, onda se počne ekspedicija, koju mnogi nazivaju i skupljanje svega potrebnoga, kako bih njihovo dijete na ovom svijetu preživjelo što udobnije i lijepe prve dane koji ga čekaju. …more »

Drvene igračke

Djeca već u najranijoj dobi kreću stvarati temelje za razvoj u odrasloj dobi, a igračke utječu na njihovo razvijanje. Igračke bi dijete trebale potaknuti na razvoj kreativnosti, te motoričkih sposobnosti, a ne im samo služiti za igru. Budući da su danas djeca sve više okružena modernom tehnologijom poput računala i mobitela, ni igračke više nisu iste već se sve temelje na rad putem baterije. Naravno da djeca vole takve igračke, ali takve igračke im ne utječu baš najbolje na razvoj kreativnosti…

bigjigs-1

…more »