Igračke i djeca

Sigurna vožnja uz kacige za djecu

Sigurna vožnja biciklom uvijek bi trebala biti prioritet, a tim više kada se radi o mališanima. Stoga bi sigurnosna oprema trebala biti nezaobilazan dio svakog izleta na biciklu, rolama, romobilu ili kakvom drugom prijevoznom sredstvu. Kacige za djecu za bicikl pogotovo su važne ako se radi o sudjelovanju u javnom gradskom prometu, gdje upravo kaciga može činiti razliku između lakših i težih ozljeda prilikom nesreće. Upravo radi toga, važno je odabrati kvalitetnu dječju kacigu odgovarajuće veličine, koja će vaše dijete dobro zaštititi u slučaju nesreće.

Sigurna vožnja uz kacige za djecu Pročitajte više »

Dječja kolica za udoban provod vaše djece

Kad se roditeljima rodi dijete, to je vrlo posebna prilika, a na taj dan se je potrebno spremiti puno prije. Kad roditelji saznaju, da će za devet mjeseci, ili koji dan više ili manje, dobiti dijete, koje će u njihov život donesti nove osmjehe, veselje, a i po nekoju suzu, onda se počne ekspedicija, koju mnogi nazivaju i skupljanje svega potrebnoga, kako bih njihovo dijete na ovom svijetu preživjelo što udobnije i lijepe prve dane koji ga čekaju.

Dječja kolica za udoban provod vaše djece Pročitajte više »

Drvene igračke

Djeca već u najranijoj dobi kreću stvarati temelje za razvoj u odrasloj dobi, a igračke utječu na njihovo razvijanje. Igračke bi dijete trebale potaknuti na razvoj kreativnosti, te motoričkih sposobnosti, a ne im samo služiti za igru. Budući da su danas djeca sve više okružena modernom tehnologijom poput računala i mobitela, ni igračke više nisu iste već se sve temelje na rad putem baterije. Naravno da djeca vole takve igračke, ali takve igračke im ne utječu baš najbolje na razvoj kreativnosti…

Drvene igračke Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top