Djeca obožavaju Hubelino igračke

Tvrtka Hubelino nalazi se u njemačkom gradu Erkelenzu. To je tvrtka koje je poznata po proizvodnji raznih vrsta kocki. Kvalitetu njihovih proizvoda prepoznali su mnogi trgovci pa ne čudi što mnogi od njih u svojim trgovinama imaju njihov asortiman.

hubelino-kocke_2

Zašto izabrati Hubelino igračke?

Glavna misija ove tvrtke je proizvoditi kvalitetu a to znači da če Hubelino igračke djeci razvijati i kreativnost. Iz tog razloga njihove igračke rade se od vrlo kvalitetne plastike koja nema nikakvih štetnih sastojaka koji bi mogli naškoditi zdravlju djece. Plastika je toliko kvalitetna da oni garantiraju da se njihove igračke mogu prati u perilici na temperaturi do 40 ˚C. Mnoge neovisne tvrtke redovito vrše provjere njihovih igračaka i do sada su rezultati testiranja uvijek bili zadovoljavajući. Baza njihovih igračaka su različiti tipovi kocki, a posebne su po tome što su kompatibilne sa Lego Duplo setovima. To znači da ako već imate neki Lego Duplo set ili ako ćete ga kasnije kupiti, moći ćete njihove kocke koristiti zajedno sa ovima iz Hubelino seta.
hubelino-duga-staza

Koje igračke nudi Hubelino?

Najpoznatiji setovi koje Hubelino nudi su staze za pikule. Razlikuju se u broju dijelova od kojih su staze sastavljene. Najmanji paket ima 22 dijela, a najveći čak 200 dijelova. Posebnost ovih setova je što djeca mogu sama osmisliti svoju stazu od dobivenih dijelova. S obzirom da se u setu dobivaju ravni dijelovi staze, skretnice i sl., svako dijete može iskazati svoju kreativnost i složiti originalnu stazu. Ukoliko im zatreba pomoć, mogu je potražiti u uputstvima koja se također dobivaju u setu sa nekoliko primjera mogućih staza. Za onu djecu koja se vole služiti mobitelima i tabletima, Hubelino je pripremio još jednu zanimljivost. Naime, moguće je besplatno skinuti njihovu posebnu aplikaciju koja također sadrži različite predloške i uputstva za slaganje staze. Isto tako, pomoću aplikacije je moguće potražiti i informacije o ostalim proizvodima tvrtke.

YouTube video

Drugi vrlo popularan set je onaj za učenje. Sastoji se od različitih tipova kocki sa nacrtanim simbolima pomoću kojih djeca uče slova, brojove, itd. Osim njih, tu su i nezaobilazne puzzle koje mnoga djeca obožavaju. Živopisne slike koje se nalaze nacrtane na stranicama kocki privući će pažnju djetata i tjerati ga da se potrudi i pravilno posloži kocke.

Stoga, ukoliko želite potaknuti kreativnost vašeg djeteta sa kvalitetnim igračkama, odlučite se za neki od Hubelino setova i sigurno nećete pogriješiti.

Dok je djeca još mala za njih čete upotrijebiti dječja kolica a tu prečitajte više o tome.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top