Poznati njemački brend igračaka

Hubelino je njemački brend koji je vrlo poznat po proizvodnji igračaka, a najpoznatiji proizvodi su im kocke za slaganje različitih oblika. Karakteristika Hubelino kocki je to što su one za razliku od drugih kocki za slaganje jedine kompatibilne s Lego Duplo kockama.

Zato samom kupnjom štedite na kupnji originalnih Lego Duplo kocki, a ujedno i ako dijete na poklon dobije njihove kocke, a inače ima Lego Duplo kocke, moći će se igrati s obje vrste ovih zanimljivih i didaktičkih igrački.

Hubelino kocke
Karakteristika Hubelino kocki je to što su one za razliku od drugih kocki za slaganje jedine kompatibilne s Lego Duplo kockama.

Sigurne kocke za igranje

Osim po svojoj kompatibilnosti s Lego Duplo kockama, Hubelino kocke karakterizira i to da su vrlo sigurne za djecu. Izrađene od vrlo kvalitetne plastike koja ni nakon dugog vremena korištenja ne ispušta nikakve tvari koje mogu biti štetne za djecu na bilo koji način. 

Sve navedeno potvrđuju i brojna testiranja koje Hubelino redovito provodi kako bi sigurnost djece uvijek bila osigurana, kao i da su svi strogi sigurnosni standardi uvijek u potpunosti zadovoljeni. 

Mnogobrojni setovi igrački

Ovaj brend je vrlo poznat u svijetu igrački po svojim setovima koji obiluju velikim brojem dijelova. Njihov najprodavaniji set je set Hubelino staza za pikule. Setovi koje on ima u ponudi imaju od 22 do 200 dijelova, a u setu se mogu nalaziti:

  • razne kockice
  • tuneli
  • skretnice
  • figurice

Glavna karakteristika tih setova je u tome što se mogu slagati na više načina tako da dijete može složiti set onako kako ono poželi. Time Hubelino kocke potiču kreativan razvoj djece i ponos kada samostalno izradi određeni model staze. Također, ukoliko neke kocke, dijete može još više proširiti svoj tematski set. 

Osim tematskih setova, ovaj brend u svojoj ponudi ima i druge vrste, poput onih za učenje koji se sastoje od različitih kockica s nacrtanim brojevima ili slovima pa tako dijete i ne opažajući kroz igru uči mnoge nove stvari što je korisno za njegov daljnji kognitivni razvoj. 

YouTube video

Igračke za dječake

Jedan od popularnijih Hubelino setova za dječake je trkaći set. Ovaj tematski set djetetu omogućava sastavljanje staze u različitim oblicima, sastavljanje vozača i autića tijekom igre. Stručnjaci kao prednost ovog Hubelino seta ističu to što on potiče razvoj djeteta kroz poticanje njegovog motoričkog razvoja, razvoja pažnje i koncentracije. On sadrži 70 elemenata te se preporuča za djecu u dobi od 1,5 do 5 godina. 

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top