More

Plaža Punta rat - Brela, Hrvatska

10 najboljih plaža u Hrvatskoj za obitelji sa djecom

Plažu u Brelima – Plaža Punta rat Ova plaža je simbol Brela, i među najljepšim je na tom dijelu Jadrana. Plaža je šljunčana, ali u dodiru sa morem podlogu sačinjava sitni pijesak. Ima lagan prilaz vodi i dobro je pregledna. Zbog toga je jako popularna za odmor sa djecom, ali je posjećuju i mnogi drugi. Naime, na plaži još od 2007. godine ponosno vijori plava zastava. Dokaze je to čistoće i opremljenosti plaže. U neposrednoj blizini se nalaze mnogi ugostiteljski objekti, kafići i restorani. Zgodno je istaknuti i mnoge štandove za dječje vratolomije u moru i na plaži. Naravno, i […]

10 najboljih plaža u Hrvatskoj za obitelji sa djecom Pročitajte više »

Otok Rab - luka

Prepustite se ljepotama Raba

Želite li svoj odmor provesti na prekrasnom otoku punom zanimljivosti, lijepe prirode i zanimljivih novih iskustava, otok Rab je savršeno mjesto za vas. Lijepa arhitektura i bogati povijesni utjecaji natjerat će vas da se već na prvi pogled zaljubite u ovaj otok u srcu Jadrana.  Iskusite život na Jadranu, osjetite duh Mediterana i doživite ljepote kristalno čistog mora koje okružuje otok Rab, odmorite se od vreve velikih gradova i istražite mnoštvo znamenitosti koje se skrivaju na otoku.

Prepustite se ljepotama Raba Pročitajte više »

Pansion Gradina nudi i neke posebne usluge svojim gostima

Svojim gostima nudi pansion Gradina sve one usluge smještaja koje bi dobili i na drugim mjestima, no uz sve to, nudi im i neke posebne, dodatne usluge koje će im boravak učiniti nezaboravnim. Kada je riječ o uobičajenim uslugama, sve smještajne jedinice, bilo da se radi o sobama ili apartmanima, nude visoku razinu komfora. Sve smještajne jedinice uključuju i posteljinu, ručnike te uslugu čišćenja. Gosti koji borave u apartmanima mogu očekivati i sav kuhinjski i ostali pribor koji bi im mogao zatrebati, stoga ne morate nositi nikakva posebna pomagala na odmor. Čak i ako će vam nešto nedostajati, ljubazni vlasnici

Pansion Gradina nudi i neke posebne usluge svojim gostima Pročitajte više »

Medeni mjesec na srcolikom ostrvu

Kako provesti medeni mjesec u Hrvatskoj?

Osjetite čari Hrvatske sa životnim saputnikom

Ne postoji ništa romantičnije za mladence nego provod svog medenog mjeseca na ostrvu Galešnjak koji je u obliku srca. Ovo ostrvo se nalazi u Jadranskom moru i pripada Hrvatskoj. Postoji mnogo turističkih agencija koje imaju u svojoj ponudi odlazak na ovo ostrvo i stvaranje romantične atmosfere koja odgovara mladencima. Kako na ovom ostrvu niko ne živi, mladenci ga imaju samo za sebe.

Kako provesti medeni mjesec u Hrvatskoj? Pročitajte više »

Hrvatska ostrva

5 ostrva u Hrvatskoj koja se moraju posjetiti

Ljeto dolazi, a Hrvatska mami

Hrvatska je zemlja koja ima izlaz na Jadransko more. Pored predivnih gradova koji turiste svake godine iznova i iznova oduševljavaju, Hrvatska ima i 1246 ostrva. Svako od njih je posebno na svoj način i svako od njih sadrži stvari koje će zainteresovati jednog posjetioca. Samo njih 50 je nenaseljeno, ali to ne znači da se oko njih ne može plivati. Od informacija, sadržaja i ljepote zavisi i koje će se ostrvo posjetiti. Evo 5 ostrva u Hrvatskoj koja se moraju posjetiti:

5 ostrva u Hrvatskoj koja se moraju posjetiti Pročitajte više »

Upoznajte Hvar

Posjeta Hvaru i plažama

Kupanje u kristalno čistom moru

Hvar je ostrvo poznato po kristalno čistoj vodi koja se nalazi oko njega kao i po šljunčanim plažama. Ostrvo može primiti veliki broj turista i ima mnogo toga da im ponudi. Na ostrvu se može birati od jeftinijih apartmana do onih skupljih. Gradovi oko Hvara takođe izdaju apartmane i različite sobe za odmor turistima. Glavno ostrvo na Dalmaciji nudi mnogo plaža i mjesta za posjetiti svojim turistima. Svi oni koji žele napustiti užurbani život grada svojim dolaskom, ovdje će to i ostvariti.

Posjeta Hvaru i plažama Pročitajte više »

Kako doći do Hrvatske?

Svi načini da stignete u Hrvatsku na odmor


Planirate put u Hrvatsku? U Hrvatsku možete doći na nekoliko načina.

Automobil – Ako dolazite autom, od dokumenata biće vam potrebna vozačka dozvola, saobraćajna dozvola i zeleni karton. Za brži dolazak na vaše odredište vjerovatno ćete koristiti autoput, čije se korišćenje naplaćuje na naplatnim kućicama.

Kako doći do Hrvatske? Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top