Kako provesti medeni mjesec u Hrvatskoj?

romantic-croatiaOsjetite čari Hrvatske sa životnim saputnikom

Ne postoji ništa romantičnije za mladence nego provod svog medenog mjeseca na ostrvu Galešnjak koji je u obliku srca. Ovo ostrvo se nalazi u Jadranskom moru i pripada Hrvatskoj. Postoji mnogo turističkih agencija koje imaju u svojoj ponudi odlazak na ovo ostrvo i stvaranje romantične atmosfere koja odgovara mladencima. Kako na ovom ostrvu niko ne živi, mladenci ga imaju samo za sebe.

Osim ovog ostrva, savjetuje se i posjeta nacionalnom parku Plitvička jezera, koji je ujedno i najstariji park u Hrvatskoj. Posjetioci ovog parka mogu uživati u prirodnoj ljepoti vodopada i nestvarno plavih jezera. Iako je ovaj park najposjećeniji, Hrvatska ih ima još mnogo pa dok su mladenci u Hrvatskoj savjetuje im se posjeta i drugih nacionalnih parkova.

Medeni mjesec na srcolikom ostrvu

Hrvatska ima mnogo gradova koje svakako vrijedi posjetiti, a jedan od njih je i Split. Split sadrži mnogo starih ulica kao i palata koje se nalaze na svakom koraku. Poslije posjete Splitu savjetuje se odlazak na Hvar koji je inače najljepše ostrvo u Hrvatskoj. Hoteli koji su locirani na Hvaru imaju ponude za mladence koje uključuju sobu sa pogledom na more, doručkom u krevet, pjenušavim vinom, ružama i opuštajućom masažom.

Druge avanture koje se mogu probati su odlazak do Visa i organizovanje piknika. Ono što se mladencima preporučuje je odlazak u Dubrovnik gdje mogu provesti noć u nekom od hotela sa 5 zvijezdica. Dubrovnik je grad koji se svima, koji dolaze u Hrvatsku, savjetuje posjetiti.

Zadnji dan u Hrvatskoj, mladenci mogu provesti na Pelješcu gdje se nalaze vinogradi i gdje turisti mogu probati vina stara i do 500 godina.

Najbolje mjesto za provesti medeni mjesec je Hrvatska. Ova zemlja je dio raja u kojem će se mladenci zaista osjećati posebno. Kako provesti medeni mjesec u Hrvatskoj zavisi i od mladenaca. Mnogi žele da se opuste, pa im se savjetuje neki od hotela na ostrvima kako bi dobili mir za kojim čeznu, dok neki koji žele dugo pamtiti svoj medeni mjesec mogu se upuštati u avanture koje ova zemlja nudi.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top