Archives for Blogovi

Sigurna vožnja uz kacige za djecu

Sigurna vožnja biciklom uvijek bi trebala biti prioritet, a tim više kada se radi o mališanima. Stoga bi sigurnosna oprema trebala biti nezaobilazan dio svakog izleta na biciklu, rolama, romobilu ili kakvom drugom prijevoznom sredstvu.

Kacige za djecu za bicikl pogotovo su važne ako se radi o sudjelovanju u javnom gradskom prometu, gdje upravo kaciga može činiti razliku između lakših i težih ozljeda prilikom nesreće. Upravo radi toga, važno je odabrati kvalitetnu dječju kacigu odgovarajuće veličine, koja će vaše dijete dobro zaštititi u slučaju nesreće.

…more »

Ovjes osigurava udobnost pri vožnji

Neke osnovne funkcije auto ovjesa

Ako se pitate koji dijelovi osiguravaju vožnju u željenom smjeru, odgovor je vrlo jednostavam, naime za to je zaslužan ovjes automobila. Uz to, ovjes osigurava udobnost pri vožnji zato što na sebe preuzima sve sile i vibracije. Svi znamo kakve su nam ceste, odnosno koliko su loše na pojedinim dionicama. Upravo za vožnju po njima, kada dolazi do brojnih vibracija, automobilski ovjes pomaže smanjiti ih ili u potpunosti eliminirati.

…more »

Maske za iPhone olakšavaju svakodnevicu

Želite li svoj telefon zaštititi od mogućih oštećenja, maske za iPhone najbolje su rješenje koje vam se nudi. Ipak, one mogu biti mnogo više od same zaštite za one nespretne ili avanturiste koji svoj iPhone sa sobom nose posvuda. 

Široki izbor maski za iPhone koje se nude na tržištu može se činiti pomalo zastrašujuć – ipak, znate li što trebate, veoma ćete brzo pronaći baš onu idealnu za svoj telefon.

…more »

Jednostavnije održavanje travnjaka uz malčer

Tražite li efikasan i brz način da svoj travnjak održite lijepim i zelenim kroz cijelu godinu, važno je o njemu dobro brinuti tijekom cijele godine. Prije svega, važno je održavati hranjivost zemlje, što se najbolje može postići prihranom organskim gnojivima nekoliko puta godišnje. Zemlju je također dobro i prozračiti s vremena na vrijeme, te razrahliti ako je potrebno.

Zalijevanje za vrijeme toplih ljetnih mjeseci također je nezaobilazan uvjet za zeleni travnjak. Ipak, čak i uz sve navedene stavke ispunjene, vaš travnjak može se barem površinski osušiti,  što znači oštru, bodljikavu travu, koja na vrhu ima žućkaste, osušene vrhove. Na ovu pojavu ponajviše utječe košnja, pogotovo ljeti, kada je trava izložena visokim temperaturama i suncu. Zato je važno odabrati vrstu košnje koja će što manje štetiti vašem travnjaku.

…more »

Kreativni darovi za 18. rođendan

18. rođendan velika je stvar u životu mnogih ljudi. To je doba u kojima se mladim ljudima otvaraju mnoge nove mogućnosti, nova prava, ali i nove obveze. Upravo radi toga, 18. rođendan često se obilježava velikim slavljima, ali i velikim darovima. 

Ipak, veličina i vrijednost samog dara ne skriva se samo u njegovoj cijeni. Stoga, kada tražite neki idealan dar, pristupite potrazi s mnogo kreativne energije i mašte, kako biste odabrali nešto jedinstveno i upečatljivo što će ostati u sjećanju dugi niz godina.

…more »

Najam autodoma za putovanje

Većina ljudi prilikom kupnje automobila gleda da kupi što manji i isplativiji auto za svakodnevne vožnje. Upravo zbog toga najam autodoma za putovanja je najbolja opcija. Kako biste izbjegli gužvanje s prtljagom u automobilu, te plaćanje smještaja, možete se odlučiti za ovo rješenje. U daljnjem tekstu pročitajte nekoliko savjeta za najam autodoma, te koje su prednosti za ovakvog tipa putovanja.

…more »

Kupite perike online

Perike su u zadnjih nekoliko godina postale veoma popularne kao modni dodatak, koji vam omogućuje da svaki dan mijenjate dužinu, boju i frizuru na svojoj glavi u samo nekoliko minuta. Upravo zbog toga, broj modela eksponencijalno se povećao, pa je kupnja perike online postala veoma teška. 

Među mnoštvom oglasa, ponekad je teško razaznati koje su perike kvalitetne, a za koje biste mogli požaliti ako ih kupite. Stoga je pri kupnji perika online potrebno malo truda i znanja, ali i jasno određivanje ciljeva i potreba koje imate za svoju periku.

…more »

Moderni kreveti na kat sve su popularniji izbor na tržištu


Moderni kreveti na kat sve su popularniji odabir prilikom kupnje novih kreveta, pogotovo kada je u pitanju opremanje dječjih soba. Ako se pri tome naglasi da su kreveti na kat sve modernijeg i inovativnijeg dizajna, tada nije potrebno isticati činjenicu da su praktični, štede vam prostor u sobi te da su izrađeni od sigurnih materijala. Nadalje, njihova je završna obrada dovedena na zavidnu razinu koja svaku prostoriju, a pogotovo dječje sobe, čine bajkovitim i prostranijim.

…more »
1 2 3 11