Turizam

terme Thermana Laško

Terme Laško nude zabavne aktivnosti za sve generacije

U srcu Slovenije, među pitoresknim brdima i uz obalu rijeke Savinje, leži jedno od najpoznatijih termalnih odredišta u regiji – terme Laško. Ova očaravajuća destinacija pruža savršenu kombinaciju opuštanja, wellnessa, i aktivnog odmora, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta. Sa svojim bogatim termalnim izvorima, terme Laško nude izvanredne mogućnosti za relaksaciju i obnavljanje tijela i duha.  Osim što su poznate po svojim termalnim vodama, također nude širok spektar wellness i spa tretmana, od klasičnih masaža do ekskluzivnih tretmana ljekovitim blatom. Tu su i brojne aktivnosti za rekreaciju, uključujući unutarnje i vanjske bazene, fitness centre, te raznovrsne sportske terene, a nude i […]

Terme Laško nude zabavne aktivnosti za sve generacije Pročitajte više »

Toplice u Sloveniji

Toplice u Sloveniji za potpuno uživanje

Bazeni u slovenskim toplicama predstavljaju osnovni element wellness ponude, pružajući posjetiteljima priliku za potpuno opuštanje i uživanje. Termalna voda koja se koristi u bazenima bogata je mineralima i ima terapeutska svojstva. To znači da, dok plivate ili jednostavno uživate u vodi, tijelo apsorbira korisne minerale koji potiču opuštanje mišića i poboljšavaju cirkulaciju. 

Toplice u Sloveniji za potpuno uživanje Pročitajte više »

Pansion Gradina nudi i neke posebne usluge svojim gostima

Svojim gostima nudi pansion Gradina sve one usluge smještaja koje bi dobili i na drugim mjestima, no uz sve to, nudi im i neke posebne, dodatne usluge koje će im boravak učiniti nezaboravnim. Kada je riječ o uobičajenim uslugama, sve smještajne jedinice, bilo da se radi o sobama ili apartmanima, nude visoku razinu komfora. Sve smještajne jedinice uključuju i posteljinu, ručnike te uslugu čišćenja. Gosti koji borave u apartmanima mogu očekivati i sav kuhinjski i ostali pribor koji bi im mogao zatrebati, stoga ne morate nositi nikakva posebna pomagala na odmor. Čak i ako će vam nešto nedostajati, ljubazni vlasnici

Pansion Gradina nudi i neke posebne usluge svojim gostima Pročitajte više »

Zima u Hrvatskoj

Skijanje u Hrvatskoj

Zimske radosti u Hrvatskoj

Prije nekih 20 godina, mnogima nije palo na pamet da odu u Hrvatsku na skijanje. Razlog tome su promjene koje je ova država proživljavala. Ipak, danas je situacija drugačija pa Hrvatska ulazi u Evropsku uniju za koji dan, a turistički je najnaprednija zemlja u regionu.

Skijanje u Hrvatskoj Pročitajte više »

Kako provesti svoje dane u penziji

Penzionerski dani u Hrvatskoj

Iskoristite najbolje svoje penzionerske dane

Locirana preko puta Italije, Hrvatska je destinacija koja privlači sve više i više turista i osoba koje žele svoje penzionerske dane provesti u miru i na moru. Iako je u prošlosti ona doživjela značajne promjene zbog prelaska sa komunizma na demokratiju, Hrvatska je sada mirna država koja je idealna za odmor.

Penzionerski dani u Hrvatskoj Pročitajte više »

Upoznajte Omiš i njegova kulturna naslijeđa

Rivijera Omiš

Provedite svoje ljeto na predivnoj obali Jadrana

Rivijera Omiš je jedan jako interesantan dio Hrvatske obale. Proteže se od Omiša pa do grada Pisak. Glavni grad ovog dijela je Omiš koji ima jako bogatu i zanimljivu istoriju. Najinteresantniji dio su definitivno Omiški gusari zbog kojih se nekoliko puta i rat vodio. Svaki sporazum sa gusarima je bio kratkog vijeka, što je mnoge ljutilo.

Rivijera Omiš Pročitajte više »

Osjetite čari Zagrebačkih ulica

Posjeta Zagrebu

Otkrijte čari glavnog grada Hrvatske

Zagreb je uzbudljiv grad koji se nalazi u Hrvatskoj, a godišnje privuče nekoliko hiljada turista najviše iz Italije, Njemačke i Austrije. Kako Hrvatska sve više privlači svjetsku pažnju, popularnost Zagreba nastavlja da raste. Putovanje drugim gradovima će samo pokazati kako su svi gradovi u Centralnoj Evropi slični, uključujući i Zagreb. Beč, Budimpešta i Prag takođe imaju srednjovjekovni izgled sa impresivnom arhitekturom i isprepletenim uličicama. Posjeta Zagrebu bi se trebala sastojati od obilaska sljedećih etapa:

Posjeta Zagrebu Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top