Pansion Gradina nudi i neke posebne usluge svojim gostima

Svojim gostima nudi pansion Gradina sve one usluge smještaja koje bi dobili i na drugim mjestima, no uz sve to, nudi im i neke posebne, dodatne usluge koje će im boravak učiniti nezaboravnim. Kada je riječ o uobičajenim uslugama, sve smještajne jedinice, bilo da se radi o sobama ili apartmanima, nude visoku razinu komfora. Sve smještajne jedinice uključuju i posteljinu, ručnike te uslugu čišćenja. Gosti koji borave u apartmanima mogu očekivati i sav kuhinjski i ostali pribor koji bi im mogao zatrebati, stoga ne morate nositi nikakva posebna pomagala na odmor. Čak i ako će vam nešto nedostajati, ljubazni vlasnici će se potruditi da vam pomognu i pronađu ono što vam je potrebno.

Posebne usluge za goste

Gosti koji odlaze na odmor i odsjedaju na nekom mjestu, uvijek cijene napore domaćina da im odmor i boravak kod njih učine nezaboravnim. Vlasnici pansiona Gradina će se potruditi svakom gostu ponuditi neke posebne usluge koje će gosti zasigurno znati cijeniti. Pansion Gradina ponosi se svojom kuhinjom, odnosno svojim restoranom, te na meniju uvijek ima specijalno svježu ribu. To znači da ako naručite ribu u njihovom restoranu, možete biti potpuno sigurni da je riječ o potpuno svježoj ribi koja je ulovljena nekoliko sati prije posluživanja. No, kako ne bi sve ostalo samo na tome, vlasnik pansiona Gradina nudi još jednu posebnu uslugu.

Kao gost pansiona Gradina, možete otići s njime u ribolov te na kraju i pojesti ono što ste ulovili nakon što vam kuhari to pripreme na željeni način. Na ovaj način ćete još bolje doživjeti okolinu jer će vam ljubazni vlasnik usput ispričati zanimljive priče o Lovištu i Pelješcu, a vrhunac druženja će biti kada s jednim takvim iskusnim ribarom krenete u ribolov.

Restoran pansion Gradina zaista je poznat, a o tome koliko, govori i činjenica da, osim gostiju samog pansiona, dolazi i jako mnogo gostiju iz Lovišta, ali i iz drugih mjesta, poput Vignja i Kućišta. A kada u restoranu vidite lokalno stanovništvo, onda možete biti sigurni da ste na pravom mjestu i da se tamo odlično jede.

Privatna plaža

Još jedna od posebnosti je i privatna plaža za svoje goste, koju ima pansion Gradina. S obzirom da su Pelješac i Lovište vrlo popularne ljetne destinacije, gužva u vrhuncu sezone na plažama zna biti vrlo velika. Ne nekim poznatijim plažama ćete tako ponekad imati i problema s pronalaskom mjesta za postavljanje ručnika. No, boravkom u pansionu Gradina s tim nećete imati problema budući da on ima vlastitu privatnu plažu koju možete slobodno koristiti kao njihovi gosti. A ono što će se mnogima svidjeti je i činjenica da je udaljenost plaže i samog mora od pansiona svega desetak metara pa će boravak u ovom pansionu biti odličan za one koji ne vole pješaćenja do mjesta za kupanje.

 

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top