Vaš dom

Iskoristite priliku na vrijeme za nekretninu u Sloveniji

U srcu Europe, među predivnim Alpama i pitoresknim obalama Jadranskog mora, leži mala, ali iznimno atraktivna zemlja – Slovenija. Ova zemlja bogata prirodnom ljepotom, kulturnim nasljeđem i ekonomskim napretkom također nudi izvanredne mogućnosti za ulaganje u nekretnine. Bilo da ste strastveni planinar koji sanja o planinskoj kolibi u blizini Triglava ili urbani entuzijast koji teži luksuznom stanovanju u Ljubljani, Slovenija ima nešto za svakog investitora.

Iskoristite priliku na vrijeme za nekretninu u Sloveniji Pročitajte više »

dječja posteljina

Kreirajte šareno i udobno okruženje za vaše najmlađe

U uređenju dječje sobe, posebna pažnja se posvećuje stvaranju ugodnog i sigurnog prostora za naše najmlađe. Jedan od ključnih elemenata u stvaranju takvog okruženja je odabir prave dječje posteljine. Ona ne samo da pruža udobnost tijekom spavanja, već je i sjajan način da se izrazi dječji osobni stil i stvori šareno i veselo ozračje.  Postoji mnogo stvari o kojima treba brinuti prilikom uređenje dječje sobe, ali i kod biranja dječje posteljine, ali ako se dovoljno informirajte i uzmete si dovoljno vremena, sigurno nećete pogriješiti. 

Kreirajte šareno i udobno okruženje za vaše najmlađe Pročitajte više »

Nekretnine u Kranjskoj Gori

Nekretnine u Kranjskoj Gori nude za svakoga ponešto

Kranjska Gora je poznato slovensko turističko odredište koje je poznato po svom prekrasnom krajoliku i raznim aktivnostima na otvorenom tijekom cijele godine. Uz to, Kranjska Gora nudi i nekretnine koje su atraktivne za one koji žele kupiti nešto u prekrasnom okruženju.  Također, slovenska vlada nudi brojne pogodnosti i olakšice za strane investitore, što može biti dodatni motiv za kupnju nekretnine u Kranjskoj Gori. Naravno, nije lako izabrati nekretninu pa prije kupnje treba dobro razmisliti o nekoliko stvari.

Nekretnine u Kranjskoj Gori nude za svakoga ponešto Pročitajte više »

Klasični lusteri

Neka i vaš strop privlači pozornost uz zanimljiv luster

Lusteri su posebna vrsta svjetiljki koje se pričvršćuju na strop tako da se zakače za njega. Glavna svrha lustera je osvijetliti prostoriju, ali oni se mogu koristiti i za podizanje uređenja sobe na višu razinu i stvaranje željenog ambijenta.  Kada se u prostor unese pogrešna rasvjeta, prostor se može činiti manjim i skučenijim nego što zapravo jest, tako da odabir prave rasvjete zahtijeva pažljivo promišljanje, vrijeme i proračun. Zahvaljujući navedenoj vrsti rasvjetnih tijela, svjetlost se ravnomjerno raspoređuje u prostoriji, a iskorišten je i strop, što inače nije slučaj.

Neka i vaš strop privlači pozornost uz zanimljiv luster Pročitajte više »

Zidni satovi

Zidni satovi kao najkorisnija dekoracija

Rijetki su trenutci u kojima nam treba podsjetnik da vrijeme leti, ali trenutak kada se u žurbi spremamo za posao ili školu jedan je od njih. Kako bismo u svakom trenutku znali koliko još točno minuta možemo ostati u krevetu, koliko nam je vremena ostalo do trenutka kada moramo krenuti ili koliko još moramo slušati drage nam goste prije nego što je pristojno reći im da se moramo spremiti za krevet, tu su za nas zidni satovi.  Ubrzani način života nameće nam potrebu da u svakom trenutku znamo koliko je sati, a zidni sat postavljen tako da u svakom trenutku

Zidni satovi kao najkorisnija dekoracija Pročitajte više »

najbolji klima uređaji

Klime kao ljetni spas

U ljetno vrijeme jedan od najkorištenijih električnih uređaja svakako su klime. Ujedno, manji dio ljudi koristi ih i u zimskom vremenu kako bi se na njih grijao. To su zato vrlo korisni uređaji koji danas, za razliku od prije 10-ak ili više godina ima gotovo svako kućanstvo. 

Klime kao ljetni spas Pročitajte više »

Hitachi klima uredaji

Od motora do klima uređaja uz Hitachi

Jedna od najpoznatijih multinacionalnih tvrtki koje se bave proizvodnjom elektronike i inženjerstvom u svijetu svakako je tvrtka Hitachi. To je tvrtka koja se u svojom počecima bavila proizvodnjom indukcijskih motora. Danas je diljem svijeta poznata po proizvodnji klima uređaja i toplinskih pumpi koje se odlikuju svojom kvalitetom i inovativnošću. Zbog toga će nesumnjivo vrlo brzo zasjesti na čelo ove industrije koja svakodnevno sve više raste i razvija se.

Od motora do klima uređaja uz Hitachi Pročitajte više »

Savjeti za izbor savršene spavaće sobe

Spavaće sobe, osim ako nisu dječje spavaće sobe, najčešće nisu mjesto predodređeno za druženje u kući. Usprkos tome, konkretno jednu trećinu života provedemo u spavaćoj sobi, najmanje trećinu i to samo ako računamo spavanje. S obzirom da rijetki pojedinci samo spavaju u svojoj sobi, nema razloga da spavaća soba ne bude praktična, lijepa i precizno uređena po vašoj zamisli. Također, namještaj za spavaće sobe nije više ograničen samo na krevet i noćne ormariće i krevet. Dapače, u većini salona namještaja ćete pronaći raznorazne detalje i multifunkcionalne dijelove pokućstva kojima dodatno možete ukrasiti svaku spavaću sobu. Online dućan namještaja furnitura.hr također

Savjeti za izbor savršene spavaće sobe Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top