Archives for Vaš dom

Jednostavnije održavanje travnjaka uz malčer

Tražite li efikasan i brz način da svoj travnjak održite lijepim i zelenim kroz cijelu godinu, važno je o njemu dobro brinuti tijekom cijele godine. Prije svega, važno je održavati hranjivost zemlje, što se najbolje može postići prihranom organskim gnojivima nekoliko puta godišnje. Zemlju je također dobro i prozračiti s vremena na vrijeme, te razrahliti ako je potrebno.

Zalijevanje za vrijeme toplih ljetnih mjeseci također je nezaobilazan uvjet za zeleni travnjak. Ipak, čak i uz sve navedene stavke ispunjene, vaš travnjak može se barem površinski osušiti,  što znači oštru, bodljikavu travu, koja na vrhu ima žućkaste, osušene vrhove. Na ovu pojavu ponajviše utječe košnja, pogotovo ljeti, kada je trava izložena visokim temperaturama i suncu. Zato je važno odabrati vrstu košnje koja će što manje štetiti vašem travnjaku.

…more »

Moderni kreveti na kat sve su popularniji izbor na tržištu


Moderni kreveti na kat sve su popularniji odabir prilikom kupnje novih kreveta, pogotovo kada je u pitanju opremanje dječjih soba. Ako se pri tome naglasi da su kreveti na kat sve modernijeg i inovativnijeg dizajna, tada nije potrebno isticati činjenicu da su praktični, štede vam prostor u sobi te da su izrađeni od sigurnih materijala. Nadalje, njihova je završna obrada dovedena na zavidnu razinu koja svaku prostoriju, a pogotovo dječje sobe, čine bajkovitim i prostranijim.

…more »

Ariens Deluxe 28 je jednostаvan zа upotrebu

Imаo sаm jednu osobu kojа je pitаlа zа lupkanje. Jednostаvno rečeno, to je nаčin nа koji je automatski upravljač dizаjnirаn. Lupkanje je primetno sаmo kаdа bacač snega ne rаdi i vi gа sаmo pomerate oko gаrаže. Opet, kаdа se mаlo zаgreje (jutros je -4 u mojoj gаrаži), uzet ću Ariens Deluxe 28 i pokаzаti vаm kаko se аutomаtski okreće i zаšto stvаrа taj zvuk lupkanja kаdа se okrenete. …more »

Moderan dnevni boravak uz lijepe regale

Dnevni boravak zasigurno je dio doma u kojemu provodimo najviše vremena budni. To je prostor u kojemu se odmaramo, družimo, čitamo, a često i radimo. Stoga je veoma bitno u njemu stvoriti skladan i udoban, ali i veoma funkcionalan i fleksibilan prostor, kako bi se lako mogao prilagoditi svim radnjama koje u njemu obavljamo. Bitan dio uređenja zato čine regali za dnevni boravak, koji skrivaju prostor za skladištenje i organizaciju, a istovremeno također određuju i izgled i ugođaj prostora.

…more »

Ryobi 2200 digitalni inverter generator

Razlozi protiv

Ako imate prilično veliku kuću koju morate napajati duže vreme, Ryobi 2200 digitalni inverter generator nije tip generatora koji vam je potreban. Prenosivi inverterski generator je napravljen za kratke periode i ograničen broj uređaja, a ne za napajanje čitavog doma punim kapacitetom. Za to će vam biti potrebna veća, mada bučna verzija generatora. …more »

U GreenWorks 25302 je ugrаđen i dvostruki dizаjn akumulatora

Ovаj model dolаzi sа brojnim kаrаkteristikаmа koje gа izdvаjаju od drugih. Ovo je GreenWorks 25302 G-MAX pregled koji će pokušаti dа prikаže pozitivne i negаtivne rezultаte ove jedinice sа akumulatorskim nаpаjаnjem. Prvа stvаr kojа se morа nаglаsiti kod GreenWorks 25302 je dа dolаzi sа dvostrukim dizаjnom motorа koji će vаm pružiti vrhunske performаnse košenja. …more »

Toto Eco Soiree se izdvaja po dizajnu i koliko dobro rukuje otpadom

Lično mišljenje

Vrhunski luksuzni top toaleti koji se prodaju, otežavaju našu odluku. Na tržištu postoji mnogo odličnih toaleta, ali Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree se izdvaja po dizajnu i koliko dobro rukuje otpadom. Sa svim glasinama koje okružuju kompaniju, Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je možda jedan od najboljih modela do sada. Bezbolna isporuka sa sistemom od jednog dela je jedna od mnogih karakteristika kojima treba da se radujete kod ovog modela. Nema višenedeljnog čekanja da stignu različiti komadi vašeg toaleta, jer će stići sve u jednoj kutiji.

…more »

Jeftini stanovi u Mariboru

Mnogi gradovi Europe jako su razvikani zbog svoje ljepote i privlačnosti te turisti svake godine hrle u njih. Ipak, neki gradovi ne dobivaju tu pažnju iako bi trebali. Općenito, Slovenija nije dovoljno poznata stranim turistima da bi vam netko preporučio kupovinu stana u istoj, ali bilo koji lokalni čovjek će vas nagovarati da učinite isto!

Stanovi u Sloveniji

Slovenija je možda mala država, ali ima mnoge kvalitete kojima se druge države (pogotovo velike) ne mogu pohvaliti. Maribor, jedan od većih gradova Slovenije, savršen je primjer mirnog grada prekrasnog pejzaža. Ne morate se brinuti za velike gužve, nesigurne izlaske, probleme s turistima i slično.

…more »

1 2 3