Odmor

Thermana Laško toplice

Thermana Laško je za mnoge termalni raj

U srcu idiličnog slovenskog krajolika, smještene uz rijeku Savu, Thermana Laško predstavlja oazu wellnessa i opuštanja, mjesto gdje se tradicija lječilišta susreće s modernim luksuzom. Kroz stoljeća, ovo termalno odredište postalo je sinonim za ljekovite termalne vode i vrhunske wellness tretmane, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta u potragu za blagostanjem.  Smješteno u slikovitom okruženju, ovo odredište nudi ne samo ljekovite izvore, već i prekrasan pogled na okolna brda, stvarajući savršenu ravnotežu između prirodne ljepote i wellness doživljaja. Posjetitelji ovih toplica imaju priliku uroniti u termalne bazene obogaćene mineralima, gdje ljekovite vode pružaju osjećaj opuštanja i revitalizacije. Osim toga, široka paleta […]

Thermana Laško je za mnoge termalni raj Pročitajte više »

Pansion Gradina nudi i neke posebne usluge svojim gostima

Svojim gostima nudi pansion Gradina sve one usluge smještaja koje bi dobili i na drugim mjestima, no uz sve to, nudi im i neke posebne, dodatne usluge koje će im boravak učiniti nezaboravnim. Kada je riječ o uobičajenim uslugama, sve smještajne jedinice, bilo da se radi o sobama ili apartmanima, nude visoku razinu komfora. Sve smještajne jedinice uključuju i posteljinu, ručnike te uslugu čišćenja. Gosti koji borave u apartmanima mogu očekivati i sav kuhinjski i ostali pribor koji bi im mogao zatrebati, stoga ne morate nositi nikakva posebna pomagala na odmor. Čak i ako će vam nešto nedostajati, ljubazni vlasnici

Pansion Gradina nudi i neke posebne usluge svojim gostima Pročitajte više »

3 destinacije u Hrvatskoj za sve ljubitelje prirode

Uživajte u prirodi koju Hrvatska nudi

Avanturistički izleti u prirodu su postali jako popularni u Hrvatskoj. Ljudi koji dolaze u ovu prekrasnu zemlju, dolaze kako bi pobjegli od svakodnevnih obaveza uz kratke izlete pune različitih aktivnosti. Svi već znaju da Jadransko more privlači turiste svake godine, a i zašto ne bi kada se na njemu može jedriti, voziti kajak, rafting, ploviti, plivati, roniti kao i mnogo drugih stvari.

3 destinacije u Hrvatskoj za sve ljubitelje prirode Pročitajte više »

Posjeta Splitu i Dioklecijanovoj palati

Put u Split – šta posjetiti

Prošetajte ulicama Splita ovog ljeta

Split je bio Grčka kolonija prije nego što su Rimljani došli u ovaj dio svijeta. Kasnije su izgradili Dioklecijanovu palatu koja je njemu trebala služiti kao druga kuća jer je on prvi koji se povukao iz politike dobrovoljno. Kako su godine prolazile Split je počeo da se razvija oko palate, a bio je nezavisan do 1420. godine kada su ga osvojili Mlečani. Poslije toga Split je pratio istorijski razvoj koji je bio uobičajen za ovo područje. Danas je Split dio Hrvatske i zaštićen je UNESCO-m od 1979. godine. Osim uobičajne šetnje po ovom gradu, postoji još nekoliko mjesta koja se savjetuju posjetiti.

Put u Split – šta posjetiti Pročitajte više »

Jedinstven odmor u Hrvatskoj

Kampovanje u Hrvatskoj

Odmorite se na jedinstven način

Hrvatska je jedna od najpopularnijih destinacija za mnoge kampere. Sa više od hiljadu ostrva, različitih veličina i nastanjenosti, Hrvatska pruža kamperima mnogo alternativa. Takođe Hrvatska je poznata po kombinaciji klima, pa je uz obalu pretežno mediteranska klima, dok je na sjeveru pretežno planinska. Pa je, kad se planira odmor, Hrvatska savršena opcija.

Kampovanje u Hrvatskoj Pročitajte više »

Odmor u Hrvatskoj

Kako uživati u Hrvatskoj

Odmorite se u plavom Jadranu

Hrvatska je omiljena destinacija turistima iz cijelog svijeta, a posebno Evropljanima zbog blizine. Potrebno je svega 2 sata avionom iz Londona da bi se došlo do nje, a 45 minuta iz Minhena. Prirodne ljepote Hrvatske su jedinstvene i jedne od najočuvanijih u Evropi. Ona ima 5800km obale, nekoliko stotina ostrva i nekoliko nacionalnih parkova što čini ovu zemlju zanimljivom i vrijednom za posjetiti.

Kako uživati u Hrvatskoj Pročitajte više »

Zidine Dubrovnika

Odmor u Dubrovniku

Prošetajte zidinama Dubrovnika

Uprkos sve većoj popularnosti Hrvatske kao poželjne turističke destinacije, ona je uspjela sačuvati ljepotu svoje obale. Od svojih iskonskih šuma preko veličanstvenih vodopada do istorijskih gradova, Hrvatska nudi turistima novi vid zanimacija koje se razlikuju od mnogih drugih odmarališta. Jedan od gradova koji posjeti na hiljade turista godišnje je i Dubrovnik.

Odmor u Dubrovniku Pročitajte više »

Scroll to Top
Scroll to Top