Poslovni darovi za svaku priliku

Obljetnice, blagdani i sklapanje velikih poslovnih dogovora odlične su prigode za razmjenu poslovnih darova. Ipak, dobar poslovni dar mora biti odmjeren i odabran s pažnjom, kako bi uveselio primatelja, ali ne i opteretio ga. Poslovni darovi Habeco također su odlična šansa da suradnicima pokažete da vam je do njih stalo te im se na taj način zahvalite na dobroj suradnji. Stoga je potrebno obratite puno pažnje pri odabiru kvalitetnog i prigodnog poslovnog dara.

Sitni i bitni darovi

Sitni znakovi pažnje mogu itekako puno značiti u poslovnoj suradnji. S jedne strane, poklončići poput majica, kemijski, kalendara i USB stickova svakako su potrebni u svakodnevnom životu, te će zasigurno pronaći svoje mjesto među sitnicama koje se često koriste, što je svakako bitno za poklon. S druge strane, takve sitnice također pomažu u proširivanju znanja o imenu i logu vašeg brenda – što je samo po sebi pametna forma marketinga.

Poslovni darovi Habeco za različite prilike
Odlični poslovni darovi Habeco

Poslovni darovi također mogu biti i nešto drugo – recimo fina bombonijera ili vino, pa čak i parfem ili slična sitnica. Problem kod ovakvih poklona svakako je što, za razliku od univerzalnih poklona, ovi pokloni mogu u potpunosti promašiti ukus primatelja, što zauzvrat znači da se primatelj tim poklonom neće koristiti. Zbog toga, kod većine poklona bolje se držati provjerenih funkcionalnih stvari koje možete ukrasiti svojim logom te budžet posvetiti kvaliteti poklona.

Čitajte i sljedeći članak: Preporod web trgovina s darovima

S obzirom da je odabir savršenog poklona vrlo često dugotrajan i težak proces, web trgovina s darovima vrhunac svog poslovanja doživljava upravo uoči velikih blagdana

Poslovni darovi koji izražavaju pažnju

S druge strane, radi li se o većem događaju, poput sklapanja vrlo važnog posla ili dolaska suradnika iz stranih zemalja, poslovni darovi tu su da izraze vašu zahvalnost i pažnju. Tu se kod odabira poslovnog dara svakako možete malo zaigrati – setovi alata, slike ili alkoholna pića uz personalizirane čaše za ispijanje svakako su odlične ideje koje bi mogle oduševiti vašeg suradnika.

Bidon za vodu s potiskom Habeco
Moderni poslovni darovi su i bidoni za vodu s potiskom

S druge strane, pogotovo radi li se o strancu, poslovni darovi koji odražavaju kulturu i povijest podneblja u kojemu ste mogu biti odlični podsjetnici na taj poslovnih put. Prehrambeni proizvodi poput sireva, domaćeg meda i slično odlični su, no pri tome treba pripaziti na to smiju li se unijeti u ishodišnu državu vašeg suradnika.

Stoga, poslovni darovi poput marama, kravata, figurica, čipke i drugih stvari koje se odnose na kulturu tog kraja mogu biti bolji i sigurniji odabir za vas, ali i primatelja vašeg poklona.

YouTube video

Darovi za 18. rođendan. Iz razloga što se osemnaesti rođendan smatra sinonimom za sticanje punoletstva ovaj rođendan se smatra posebnim. Čitajte više …

poklon setovi

Poklon set će razveseliti svaku ženu

Brojni muškarci su često u problemima kada svojoj boljoj polovici moraju kupiti neki poklon za neku određenu prigodu, kao što je godišnjica braka, rođendan, Valentinovo i slično.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top