Odabir poklona za promociju

Promocija je nedvojbeno jedan od važnijih životnih događaja i tradicija nalaže da on bude obilježen primjerenim poklonom. Poklon za promociju je odličan način da osobi koju darujete iskažete vašu sreću, zadovoljstvo i oduševljenje onime što je mukotrpnim radom i trudom postigla.

Promocijom završava jedno životno razdoblje i počinje novo i stoga je darovanje savršena prilika da zajedno s dragom vam osobom obilježite taj jedinstveni događaj. Razveselite osobu koja ima promociju i prigodnim poklonom joj dajte do znanja da s njom dijelite sreću i ponos postignutog uspjeha.

Što kupiti za promociju?

Kakav poklon za promociju odabrati? Uh, to je uvijek aktualno pitanje za koje nikada nismo sigurni jesmo li pronašli dovoljno dobar odgovor, odnosno dovoljno dobar i prikladan poklon.

Tradicionalan poklon za promociju je dakako lijep buket cvijeća s kojim apsolutno nećete pogriješiti. No, uz cvijeće, svakako je poželjno da kupite barem još neku sitnicu, kako ne bi ostavili dojam nezainteresiranosti i ravnodušnosti. No, svakako imate na umu da bi poklon trebali pomno birati, kako bi “pogodili u srž”, odnosno kako bi osobi koju darujete dali do znanja da ste birali sa srcem. Dakle, drugim riječima, nemojte kupiti prvu stvar koja vam se učini prikladnom, već se pokušajte voditi osjećajima temeljenima na svim spoznajama koje o toj osobi imate.

Poklon ne mora biti skup i apsolutno se ne trebate dovesti do ruba financijskih mogućnosti kako bi obilježili nečiju promociju. I uz skromniji dar, pod uvjetom da je biran sa srcem i razumom, možete oduševiti i usrećiti daroprimatelja.

Kakve poklone izbjegavati?

Mislite li da su svaki poslovni darovi dobri? Ne slažemo se. Naime, nevažno je da li je dar skup ili jeftin, ali on mora “sjesti na srce” osobe koja je darivana. Tek tada se on može nazvati idealnim poklonom.

Ne kupujte tek toliko da “obavite dužnost” jer osoba koju darujete će to primijetiti i takvim poklonom možete stvoriti kontraefekt. Da pojasnimo, za osobu koja ne voli nositi nakit, dar u obliku nakita nije prikladan odabir. Za one koji nisu ljubitelji čitanja, kupovina knjige također nije dobro rješenje.

YouTube video

Dakle, poklon za promociju, baš kao i svaki drugi poklon birajte prema interesima, afinitetima, stilu, zanimacijama, ili hobijima osobe za koju je poklon namijenjen. Tek s takvim pristupom oduševit ćete daroprimatelja i pokazati mu svoje dobre namjere. Poklon može biti i maska za mobilni telefon (maske za iPhone, Samsung, …)! Ne zaboravite pogledati koji tačno tip upotrebljava vaš prijatelj ili partner, prije nego mu kupite ovakav poklon. Na svaki mobitel ide svoj tip maske, zato morate znati ako ima recimo Huawei Honor 8 ili mu treba maska za Samsung Galaxy S9 Plus.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top