Umjetne trepavice kao završni dodir za potpun izgled

Neovisno radi li se o šminkanju za svakodnevne prilike ili pak o šminkanju za posebne prilike, velik broj žena ne propušta dodatno se potruditi i zasjati punim sjajem dodavanjem umjetnih trepavica. Naime, one su danas sve češći dodatak na brojnim ženama koje ih smatraju posljednji i neizostavnim korakom za potpun make up izgled. 

Ovisno o prilici za koju se spremaju, žene biraju između više ili manje primjetnih vrsta kojima upotpunjuju svoj izgled. Iako se na početku sve žene muče s njihovim stavljanjem, nakon nekoliko puta sve postaje lakše.

Prirodne i neprimjetne umjetne trepavice

U svojim počecima umjetne trepavice bile su prilično drugačije od onih koje danas možemo naći na tržištu. Ponajprije su se razlikovale svojim izgledom jer su zaista djelovale umjetno i bile su i više nego primjetne na očima. S obzirom na svoju veličinu i izgled i njihova linija na koju se nanosilo ljepilo bila je prilično primjetna tijekom treptanja. U tom smislu ne treba ni govoriti koliko su bile neudobne i teške za nošenje. 

Umjetne trepavice za glamurozne oči
Umjetne trepavice zahvaljujući kojima ćete imati pogled kao iz snova

Današnje umjetne trepavice su s druge pak strane sve samo ne umjetne, barem njihov izgled to ne odaje. Naime, brojni proizvođači jako se trude proizvesti što laganije umjetne trepavice, sa što tanjom linijom i što lakšim materijalima kako bi one bile udobne za nošenje, ali i prirodnog izgleda.

Pratite linije svog lica

S obzirom na veliku popularnost ovog kozmetičkog dodatka i prisutnost velikog broja proizvođača na tržištu, velik broj korisnika se prilikom odabira najboljih umjetnih trepavica može zbuniti pa nerijetko kupe krive. Ono na što treba paziti prilikom kupnje je:

  • Vaš oblik lica jer ne pristaju svi modeli
  • Veličina oka jer brojni znaju kupiti prevelike umjetne trepavice koje im vizualno zatvore oči
  • Model koji ovisi o prigodi za koju se uređujete 

Ukoliko budete pratili ove smjernice sigurno nećete pogriješiti i kupit ćete one najbolje za svoj oblik lica i za priliku kojoj prisustvujete, a ujedno će nošenje biti ugodno.

Nikad lakše stavljanje na lice

Prethodno je spomenut problem stavljanja umjetnih trepavica s kojim se u početku susreću sve žene. Iako su današnje vrste vrlo lagane i fleksibilne, mnoge žene i dalje imaju problem s njihovim stavljanjem. 

YouTube video
Kako pravilno nalijepiti umjetne trepavice

Proizvođači su i tome stali na kraj i kreirali magnetne umjetne trepavice, odnosno one koje umjesto linije za lijepljenje imaju postavljene magnete koji se spajaju i tako olakšavaju cijeli postupak.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top