Odaberite kvalitetan serum za rast trepavica

Duge, raskošne, tamne i guste trepavice standard su ljepote kroz mnoge kulture i vremena. Upravo radi toga, postoje i mnogi načini na koje se trepavice, privremeno ili na nešto duže vrijeme, mnogi produžiti i naglasiti. 

Ipak, želite li vašim prirodnim trepavicama vratiti sjaj i ljepotu, onda postoji samo jedan način za postizanje odličnih rezultata. A to je korištenje nekog od seruma za rast trepavica. Iako postoje razne vrste, serum za rast trepavice Eyelash iz asortimana Lux Factora mnogim ženama je prvi izbor.

Serum za rast trepavica Eyelash od Lux Factor
Serum za rast trepavica Eyelash savršena je opcija za vas

Najjednostavnija opcija za brz rast trepavaca

Serum za rast trepavica Eyelash sve je popularniji na tržištu danas, jer nudi savršen spoj:

  •  Odličnih rezultata
  •  Njege
  •  Naglašavanja prirodne ljepote

Za njegovo korištenje ne treba vam više od nekoliko minuta dnevno, lako ga je uklopiti u dnevnu kozmetičku rutinu, a rezultati koji se postižu vidljivi su već nakon desetak dana do dva tjedna. Vaše prirodne trepavice postaju duže, gušće i naglašenije i to bez skupih kozmetičkih tretmana ili korištenja privremenih rješenja poput maskare i umjetnih trepavica, koje vremenom mogu utjecati na zdravlje vaših prirodnih trepavica.

Vrste seruma za rast trepavica

Postoje dvije vrste seruma za rast trepavica:

  •  oni koji se nanose na cijelu dlaku trepavice
  •  oni koji se nanose samo uz korijen trepavica

Koji ćete odabrati prije svega ovisi o tome koji vam je cilj. Oni koji se nanose samo uz rub kapka, odnosno korijen trepavica, hrane sam korijen i nove trepavice koje tek rastu, pa je za rezultate koje ćete vidjeti potrebno nešto više vremena. Ipak, oni također traju nešto dulje, jer su trepavice koje rastu:

  •  tamnije
  •  gušće
  •  dulje

Serumi za rast trepavica koji se nanose na cijele trepavice pak hrane i njeguju cijelu dlaku trepavice, zbog čega se one neće lomiti i izgledati će zdravije.

Birajte provjerene proizvođače kozmetičkih proizvoda

Kada je riječ o kozmetičkim proizvodima koje koristite tako blizu oku, važno je da birate provjerene opcije. Uz to, ako želite brzo vidljive rezultate, onda je serum za rast trepavica Eyelash savršena opcija za vas. Prepun bogatih njegujućih sastojaka, ovaj će serum vašim trepavicama brzo dati sjaj i prekrasan zdrav izgled.

YouTube video
Lux- Factor serum za rast trepavica Eyelash

Vaše će trepavice biti osjetno duže, gušće i tamnije, a prve ćete promjene vidjeti za manje od dva tjedna. Zaboravite korištenje umjetnih trepavica i maskare te odlazak na dugotrajne i skupe tretmane, te uz serum za rast trepavica Eyelash od Lux Factora naglasite svoju ljepotu.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top