Elegancija i pristupačnost Wibo kozmetike

Svijet ženske kozmetike prepun je različitih marki koje nude mnoge inovativne i zanimljive proizvode. Ipak, u mnoštvu različitih proizvoda ponekad je teško raspoznati stvarnu kvalitetu i marke koje su dizajnirane upravo za vas. 

Wibo, poljska marka kozmetike, već gotovo 30 godina na police mnogih većih europskih trgovina kozmetikom donosi šminku dizajniranu s ciljem da ženama donese profesionalnu kvalitetu. I to po prihvatljivim cijenama i tako šareni svijet kozmetike otvore svima koji u njega žele uči.

Skromni početci ovog brenda kozmetike

Brand kozmetike Wibo osnovan je davne 1989. u Poljskoj, u doba kada se u toj državi dešavalo mnogo ekonomskih previranja. Iako se danas, trideset godina kasnije, osnivanje ove tvrtke pokazalo kao dobra ideja, u trenutku osnivanja bračni par Jadwiga Božena i Viktor Adamczak nisu imali mnogo više od ideje o kozmetičkom brendu te mnogo poduzetničke vještine i vjere. 

Wibo kozmetika je vrlo kvalitetna
Wibo kozmetika paleta sjenila

Wibo kozmetika je prvotno osmišljena za doba u kojemu je nastala. Kvalitetna šminka je do tada bila gotovo pa statusni simbol koji si je mogla priuštiti samo nekolicina, no s dolaskom Wibo kozmetičkih proizvoda na scenu, stvari se polako mijenjaju. Uskoro, svijet kozmetike postao je pristupačan svim ženama diljem Poljske, bez obzira na ekonomski status i dob, a vrtoglavi uspjeh u Poljskoj uskoro se proširio i kroz ostatak Europe. 

Kozmetika za sve žene

Gledano kroz prizmu vremena, glavni ciljevi Wibo kozmetike tijekom vremena gotovo se uopće nisu promijenili. Iako je asortiman širi i po broju različitih artikala i po njihovoj uključivosti za različite boje i tipove kože, stilove i starost, ovo je i dalje marka kozmetike kojoj je cilj odgovoriti na želje svake žene. 

YouTube video

Kvaliteta i lijep dizajn proizvoda samo su šlag na tortu koji korištenje Wibo kozmetike čini još većim guštom. U ovom asortimanu možete pronaći sve što bi vam ikada moglo zatrebati od šminke: 

  • klasične palete sjenila za oči
  • ruževi 
  • puderi 
  • palete za konturiranje
  • highlighteri
  • podloge za sve tipove kože. 

S druge strane, ovaj brand također nudi i niz alata za nanošenje šminke, koji su dizajnirani da vas već na prvi pogled privuku k sebi, ali i da se u njih zaljubite zbog visoke kvalitete.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top