Nabla budi vašu kreativnost

Italija je uvijek bila centar mode u Europi, a uz modu ruku uz ruku ide kozmetika. Šminka je velik dio svakodnevnog života žena, ali i muškaraca danas, bilo da se radi o potrebama posla ili pak svakodnevnom ritualu koji donosi sreću.

Šminka omogućuje da se svaki dan poigrate vlastitim izgledom, pokažete vlastitu kreativnost i neko drugo lice, no kako biste to mogli, važno je da odaberete kvalitetnu šminku s kojom ćete moći eksperimentirati ili ju pak lako uklopiti u svoj svakodnevni stil. Ako ste dovoljno hrabri da pokažete svoje pravo ja, Nabla je kozmetički brand kao stvoren za vas!

Upoznajte sebe kroz kozmetičke proizvode

Nabla je indie kozmetički brand iz Italije, čija je želja da šminku približi svima koji se žele osjećati slobodno i kreativno. Njihova šminka visoke kvalitete tu je da razbije konvencije tržišta i omogući lakši pristup profesionalnim kozmetičkim proizvodima svima.

Kozmetika Nabla

Inovativne formule pomno su osmišljene kako bi kozmetički proizvodi bili ne samo sigurni za uporabu, već i nježni prema koži, dugotrajni, otporni, ali i lijepi te praktični, a upravo takvi detalji razlikuju brand Nabla od drugih na tržištu! Motiv pri stvaranju kozmetike u ovdje je kreirati proizvode koji će potaknuti individualnost i stvaranje osobnog stila te vam poslužiti kao inspiracija u stvaranju vlastitog izgleda svaki dan. Uz pomoć ogledala za šminkanje, ljubitelji kozmetike mogu postići besprijekoran izgled bez obzira na osvjetljenje i okolinu u kojoj se nalaze.

Nabla ne voli okrutnost prema životinjama

Svijest o negativnom učinku raznih vrsta industrije u posljednje vrijeme uvelike je porasla,  pogotovo kada se radi o okrutnosti prema životinjama u industriji šminke. Brand Nabla ponosi se time da je u potpunosti veganski i cruelty free brend, certificiran od PETA-e. To znači da Nabla i Wibo kozmetika nije testirana na životinjama, a sastojci za kozmetiku nabavljaju se iz provjerenih izvora koji se drže istog standarda.

YouTube video

Uz to, šminka ovog branda ne prodaje se u zemljama poput Kine, u kojima je testiranje na životinjama zakonski određen uvjet za uvoz i prodaju kozmetike. Uz to, većina Nabla kozmetike ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, što ih čini veganskim brendom, a jedini ne veganski sastojak koji se može pronaći u dijelu njihove kozmetike je pčelinji vosak. Tražite li pouzdan, moderan, kvalitetan i cruelty free brand, Nabla je odličan izbor za vas, stoga pokrenite svoju kreativnost i krenite u nove make-up avanture!

Odaberite kvalitetnu masku za kosu. Svaka žena se bar jednom u životu suočila sa problemom ispucale i beživotne kose, koja joj je sigurno zadala glavobolju. Čitajte više …

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top