Umetci za dugu i bujnu kosu

Kosa je jedan od najvažnijih dijelova svakog “stajlinga”, koja dijelove izgleda može spojiti u cjelinu ili u potpunosti slomiti cijelu priču. Upravo zbog toga bi, da nas posjeti modna vila, mnogi od nas vjerojatno zaželjeli magičnu kosu koja bi svoju dužinu mogla mijenjati na zapovijed.

Iako nam moderna tehnologija, a ni magija, još ne mogu pomoći u ostvarivanju takvih želja, to ne znači da već ne postoji zamjensko rješenje koje nam može omogućiti čarolije s kosom. Umetci za kosu već dugi niz godina omogućuju igranje s frizurama i dužinom kose i svima koji za tim žude omogućuju potpunu promjenu izgleda u samo nekoliko minuta.

Mnoštvo novih mogućnosti

Svatko od nas je barem jednom nezadovoljan izašao od frizera. Nova, kratka frizura kojoj smo se veselili bila je zanimljiva kratko vrijeme, no prije ili kasnije počela nam je nedostajati naša duga kosa i kosa do pola leđa. Mnogima ovo zvuči kao horor, jer je povratak duge kose dugotrajan i mukotrpan, no kao brzo rješenje nameću se umetci za kosu koji je čine bujnijom i dužom u samo nekoliko trenutaka.

Osim produživanja kose, umetci za kosu su također odlična ideja za isprobavanje raznih frizura, poput šišanja šiški, koje je također na crnoj listi promjena koje svi prije ili kasnije napravimo i požalimo. Umetci vam također mogu pomoći da barem privremeno svoju kosu obogatite novim bojama, koje se možda do sada niste usudili isprobati za ozbiljno.

(Kratko)trajno rješenje

Ako ste tip osobe koji ima problema s vezanjem, umetci za kosu odlično su privremeno rješenje koje omogućuje čitav niz promjena. Takvi umetci dolaze s pramenovima pričvršćenim na male češljeve, a ovisno o veličini moguće je kupiti manje pramenove na jednom češlju, ili veće, u kojima je nekoliko češljeva povezano na traku.

YouTube video

Umetci za kosu se jednostavno mogu staviti i bez problema se stapaju s prirodnom kosom, a s obzirom na to da ih stavljate sami, lako njihovo pozicioniranje možete prilagoditi frizuri. S druge strane, trajnije opcije uključuju umetke koji se raznim procesima lijepljenja i stapanja s kosom, ili pak uplitanja u kosu, trajnije pričvršćuju u vlasište. Za takve vrste umetaka je pak posebno bitno pridržavati se uputa o održavanju, kako bi se izbjeglo njihovo oštećenje.

I perike su u zadnjih nekoliko godina postale veoma popularne kao modni dodatak. Ako ste početnik, ali ste se odlučili da kupite periku online, važno je da se prije svega informirate o vrstama perika koje postoje.

Znate da je kozmetika Nabla  ujedno aktivna i u bitnim svjetskim pitanjima. Kako bi pomogla u spašavanju planeta, ona je odlučila sve svoje proizvode napraviti veganskima i cruelty-free proizvodima. Više o kozmetiki Nabla možete pročitati ako slijedite linku.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top