LED žarulje za auto pružaju vozaču veliku prednost u vožnji

Ako postoji dio opreme za auto koja vam može pružiti dodatnu sigurnost to su svakako automobilske žarulje. One su izvrstan način za povećanje sigurnosti tijekom vožnje, posebice po zimi, noću i u situacijama kada je slabija vidljivost na cestama.

Većina novih automobila proizvodi se s ugrađenom LED rasvjetom, koja je idealno ukomponirana u auto, ali to ne znači da i vaš auto ne može doživjeti makeover u obliku LED žarulja za auto.

Vozači koji koriste LED žarulje oduševljeni su njihovim performansama

Iako su halogene žarulje i dalje najkorištenije žarulje za auto rasvjetu, LED žarulje se sve više probijaju na tržište. Nekoliko je prednosti LED žarulje za auto nad halogenom, a ovo su ključne: LED žarulje za auto nude veliku preglednost na svim područjima, izrazito duže traju od običnih auto žarulja, te automobil izgleda puno modernije i atraktivnije

Led auto žarulje su “cool”

Izvrstan način za osvjetljavanje  unutrašnjosti auta su ponovno LED žarulje koje spominjemo. Njima možete osvijetliti vrata vašeg vozila, krov, pretince, dno auta i mnoge druge dijelove. Posebno efektno izgleda i prtljažnik osvijetljen LED žaruljama a o praktičnosti osvjetljavanja tog dijela za prijevoz tereta ne treba niti govoriti.

Osvjetljavanje tablica je također dobar način da efektno ukrasite svoj auto i budite primjetni na cesti bez obzira na lošu rasvjetu na putu.

Isplanirajte kupnju LED žarulja za auto

LED žarulje se ugrađuju po određenim pravilima i ne možete ih ugraditi bilo kako. Osim što moraju imati CE certifikat koji osigurava standardnu kvalitetu proizvodnje, one često zahtijevaju i posebnu vrstu ugradnje. Da biste uopće ugradili LED žarulje u auto morate imati auto koji to dozvoljava. Naime, zakon ne dozvoljava ugradnju LED rasvjete u automobile u kojima svjetla nisu pripremljena za njih.

Ako vam se LED žarulje ua auto stvarno jako sviđaju, posjetite električara i investirajte u prepravak svojih svjetala. Ako već imate LED rasvjetu u autu, najjednostavniji način da otkrijete koje vam žarulje H7 LED odgovaraju jest da provjerite tu informaciju u vašoj knjižici vozila. Bez obzira koji je razlog vašeg prijelaza na LED rasvjetu, bit ćete oduševljeni i njenim izgledom i razinom sigurnosti na cesti.

Trebate kvalitetne amortizere? Amortizeri Monroe Reflex su se pokazali kao jedan od glavnih proizvođača amortizera. Više o njima možete pročitati ako slijedite linku.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top