Nabla kozmetika je brend kozmetike sa stavom

Mnogi od vas vjerojatno su čuli za ovaj poznati talijanski brend. Ako ste žena, zasigurno ste bar jednom poželjeli kupiti njihov proizvod, a ako ste muškarac, vjerojatno ste čuli da vas žena moli isti proizvod za rođendan. Šalu na stranu, Nabla kozmetika je jedan vrlo popularan brend osnovan u Italiji. Počeo je kao indie brend, a danas je svjetski poznat. Njihov moto jest: želimo ostati slobodni, ali prepoznatljivi.

Proizvodi Nabla kozmetike su testirani i zdravi za korištenje

Kao i svaki brend, za svoje proizvode tvrde da su u potpunosti zdravi i sigurni za korištenje, a činjenica da mnogi vizažisti i profesionalci vole koristiti njihove proizvode dosta je dobar dokaz u prilog toj tvrdnji. Samo najbolji od biranih proizvoda, kaže Nabla, zaista dospiju u njihove ruževe, sjenila, rumenila… Sve su formule inovativne i na njima se puno i često radi: detalji su im jako bitni, te stoga Nabla posvećuje mnogo vremena u potrazi za savršenim sastojcima i novim tehnikama.

Kozmetika Nabla

Nabla kozmetika smatra da se svi izražavaju kroz šminku i zato je bitno da svatko nađe nešto za sebe u njihovom asortimanu. Ne zadržavaju se na jednostavnim proizvodima već pokušavaju biti što kreativniji i ponuditi ono što drugi nemaju. Svaki korisnik i svaki zaposlenik jako su im bitni i zato Nabla uvijek voli da oni međusobno i komuniciraju. Slušajući tuđa mišljenja i ideje, ova se tvrtka poboljšava u onome što radi.

Kakve su cijene i kakvi su proizvodi?

Nabla kaže kako uvijek pokušava naplatiti što manje novaca za ono što radi, ali ne želi stavljati nisku cijenu na visoku kvalitetu. Rezultat je šminka u srednjem do visokom cjenovnom rangu koja zaista zadovoljava omjerom količine i cijene. Osim što je aktivna u proizvodnji, Nabla kozmetika je ujedno aktivna i u bitnim svjetskim pitanjima. Kako bi pomogla u spašavanju planeta, ona je odlučila sve svoje proizvode napraviti veganskima i cruelty-free proizvodima.

YouTube video

To znači da je njihova kozmetika namijenjena i onima koji imaju određene životne preference, a proizvodnja i testiranje kozmetike ni na jedan način ne uključuje testiranje na životinjama. Ipak, tvrtka upozorava da postoje proizvodi sa „pčelinim voskom“ i oni ipak nisu veganski, tako da je dosta bitno provjeriti opis svakog proizvoda.

Kozmetički brand Nabla teži kreiranju luksuznih i estetski privlačnih pakiranja. Mnogi su oduševljeni nakon što prvi put dođu u kontakt s nekim proizvodom ove tvrtke jer osjete koliko je proizvod zapravo težak i koliko vam daje „luksuzan dojam“.

Najpopularniji proizvodi Nabla kozmetike su vrlo pristupačni

Kozmetika Nabla

 1. Nabla paleta sjenila – Poison Garden

  Ova prekrasna paleta sastoji se od 15 boja koje se zaista međusobno razlikuju: od duboke plave preko bijele, crne i smeđe, sve do fuksije. Paleta dolazi i sa zrcalom, što je mnogima bitno. 9 mat i 6 shimmer finisha idealna su kombinacija za svaku paletu, a meka i svilena tekstura koju Nabla kozmetika uvijek ima u svojim proizvodima oduševljava nove korisnice. Ovo je jedan od veganskih proizvoda, a proizvode se u Njemačkoj, Italiji i Južnoj Koreji. Cijena je nešto manja od 300 kuna, što znači da je jedno sjenilo zapravo 20 kuna. To je dosta logičan cjenovni rang.

 2. Nabla puder u prahu

  Ovo je favorit mnogih korisnica jer ima svilenu teksturu i sam prah odbija svjetlost, smanjuje pore i daje odličan mat finish. Možete ga koristiti i kad se fotografirate! Veganski je proizvod te mu je cijena 140 kn.

 3. Nabla tekući ruž – Dreamy Matte Liquid Lipstick – Vanilla Queen

  Ova je serija tekućih ruževa izazvala pomamu u beauty svijetu jer su pakiranja bila luksuzna i privlačna, a sami ruževi su došli u velikom broju boja.: čak 20 različitih nijansi. Mat finiš i odlična pigmentacija oduševit će svakog tko voli piti i jesti s ružem, a pjenasta tekstura ne razlijeva se nakon mazanja. Ovi ruževi su ujedno i zdravi: sadrže karite maslac.
  I ovo je veganski proizvod. Ipak, kontroverza je nastala oko cijene: 115 kuna. Vrijedi li ruž zaista toliko? Korisnice tvrde da da.

 4. Nabla spužvica za nanos makeupa – Smooth & Blend Makeup Sponge

  Beauty blender bio je na vrhu trona godinama i teško je prijeći ga, ali mnoge korisnice kaže da je ovo ipak najbolja opcija: spužvica se udvostručuje u veličini kad se namoči, ne upija proizvod, odlično blenda a možete ju koristiti i za prah i za tekuće proizvode.

Gdje je dostupna Nabla kozmetika?

Pinkpanda.it web shop jedna je od najpoznatijih Internet trgovina šminke i kozmetike. U širokoj ponudi asortimana svaka ženska osoba pronaći će nešto što će zadovoljiti njene potrebe i želje, a s nevjerojatnim cijenama oduševiti će se čak i muškarci.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top