Kupite perike online

Perike su u zadnjih nekoliko godina postale veoma popularne kao modni dodatak, koji vam omogućuje da svaki dan mijenjate dužinu, boju i frizuru na svojoj glavi u samo nekoliko minuta. Upravo zbog toga, broj modela eksponencijalno se povećao, pa je kupnja perike online postala veoma teška. 

Među mnoštvom oglasa, ponekad je teško razaznati koje su perike kvalitetne, a za koje biste mogli požaliti ako ih kupite. Stoga je pri kupnji perika online potrebno malo truda i znanja, ali i jasno određivanje ciljeva i potreba koje imate za svoju periku.

Vrste perika

Ako ste početnik, ali ste se odlučili da je vrijeme za kupnju perike online, važno je da se prije svega informirate o vrstama perika koje postoje. Prije svega, kod odabira važno je uzeti u obzir jednostavnost održavanja i čuvanja (duže perike traže više brige i bolje skladištenje). Nadalje, važno je i od kojeg su materijala i kako su napravljene (umjetne vlasi jednostavnije su za brigu, no veoma lako mogu izgledati umjetno).

Perika Eva koju možete kupiti online
Perika Eva u boji kose “karamel plavuša”

S druge strane, modeli od prirodne kose mogu se održavati kao i živa kosa na vašoj glavi, no izvor iz kojeg je nabavljen i boja veoma su bitni, jer ako je prirodna kosa tretirana jakim kemikalijama, perika veoma brzo može izgledati loše. Nadalje, bitna je i sama frizura perike, iako se one lako mogu šišati. A važna je i veličina kape perike i način tkanja kose jer to uvelike može utjecati na njezinu uvjerljivost.

Kupnja perike online

Kupnja kvalitetne perike online veoma je velik izazov, jer u pravilu ne znate kako ona izgleda i kako će vam stajati. Kada kupujete periku online, također je važno da kupujete iz provjerenih izvora, odnosno iz trgovina u koje imate povjerenje – oni bolji modeli često su skuplji, no njihova cijena jasno će biti vidljiva u trajnosti, ispadanju vlasi, ali i samom izgledu perike, pa je stoga bolje uložiti malo više. 

YouTube video

Kada se govori o vrsti vlasi, umjetne vlasi zadržavaju svoju strukturu i frizuru nakon pranja, pa su bolji izbor ako ne želite uređivati frizuru svaki put. Ipak, perike od prirodne kose nude vam više prostora za igru, ako je to ono što želite. 

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top