Jednostavna izrada majica za sve prigode

Majice su najčešći komad odjeće na svijetu. One su idealan dar, praktične su za svakodnevno korištenje, a ako nam ne vjerujete, samo se zapitajte – znate li neku osobu koja ne posjeduje nijednu majicu? Iako je puno modela na tržištu, ponekad nam nedostaje „ona neka“ majica koja će nam uljepšati dan ili će biti idealan dar za nekog drugog. 

Zato je praktično izraditi majicu, a izrada majica se može raditi u bilo kojoj malo boljoj tiskari. Ako ste netko tko bi se volio okušati u stvaranju majice za sebe ili prijatelje, svakako posjetite online stranice koje vam tu mogućnost danas daju s opcijom dostave i online plaćanja!

Majice s printom

Izrada majica s printom je posebno popularna za vrijeme ljeta, jer se majice na kratke rukave češće mijenjaju. Možete otići u neki obrt ili tiskaru uživo, a možete majicu naručiti online. Ako pogledate online trgovine, možete naći i neke primjere njihovih radova što je vrlo praktično i dobar pokazatelj s kime radite. 

Izrada majica s printom je posebno popularna za vrijeme ljeta

Tako možete naručiti i već neki gotovi dizajn jer svaka internetska trgovina ima svoj asortiman. Obično su u njemu i neki popularni dizajni, tako da nije loše imati to na umu.

Kako napraviti idealnu majicu

Izrada majica je veoma kreativan proces, a dopušta vam da na majice možete staviti:

  • natpise
  • fotografije
  • ikone
  • ilustracije
  • i mnoge druge printeve

Često možete to napraviti i na prednjoj i na stražnjoj strani što otvara poprilično velik broj opcija. Pripazite da svi kontrasti budu dobri i da imate ili tamnu pozadinu sa svijetlim dizajnom ili obrnuto. U tom slučaju ćete imati dobru vidljivost i svi će izdaleka prepoznati dizajn.

YouTube video

Imajte na umu i da je kvaliteta slike bitna – ne smijete stavljati fotografije niske kvalitete jer one znaju biti granulaste kad se razvuku.

Kakav tisak da izradim?

Naravno, nismo svi inspirirani i potrebne su nam nekakve ideje. Prvo razmislite o boji majice i veličini te količini. Ako je majica dar, ne treba vam mnogo komada, ali ako je napravljena za neki događaj kao identifikacijski faktor neke grupe, očito vam ih treba više.

Šaljiva ili ozbiljna majica

Razmislite o tome može li majica biti šaljiva ili mora biti ozbiljna. Ako je dar, dobra je ideja da stavite neku šalu, citat ili fotografiju koju vežete uz tu osobu ili vaše prijateljstvo. Izrada majica u poslovne svrhe, zahtjeva malo investiranje u teoriju boja koja govori o tome da svaka boja u nama kreira neki osjećaj – vi svakako želite pozitivni!

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top