Popularni modeli majica s printom

U posljednje vrijeme sve popularnija je postala tzv. ulična moda, odnosno moda koju karakteriziraju opuštena odjeća i ležeran način njezinog kombiniranja. Uz neizostavne traperice, a u posljednje vrijeme i trenirke, vrlo popularan komad su postale i majice. Posebno popularan je print na majicama koji ima svoju dugu tradiciju i prošlost. I to još od vremena kada je bio izraz bunta ili potpore nekom glazbenom bendu, glumačkoj ili glazbenoj legendi ili tek izraz osobnog stava prema nekoj aktualnoj društvenoj temi. 

Danas majice s printom možemo pronaći u brojnim trgovinama, ali i u asortimanu high end brendova što dovoljno govori o njihovoj popularnosti.

Posebno popularan je print na majicama koji ima svoju dugu tradiciju i prošlost.

Bezbroj odjevnih kombinacija

Popularnošću ulične i opuštene mode, print na majice u kombinaciji s drugim odjevnim komadima se sve češće koristi. Neke od najčešćih kombinacija printa na majicama s drugim odjevnim predmetima su:

  • s trapericama
  • s trenirkama ili tajicama
  • uz suknje
  • s elegantnijim hlačama

Tako danas print na majicama možemo nerijetko vidjeti u neočekivanim prigodama kao što su poslovne prilike. Ujedno se majice s printom koriste i kao odjevni predmet koji vrlo brzo transformira određenu odjevnu kombinaciju, primjerice onu poslovnu. Tako samo zamjenom košulje printom na majici dobivamo potpuno novu, ležernu kombinaciju za piće ili izlazak nakon posla.

Majica po vašem ukusu

Ukoliko imate odvažan modni stil i nerijetko se nađete u situaciji da vam se print na majicama koji pronađete u klasičnim trgovinama ne sviđa, tada postoji mogućnost i da sami izradite svoj. Ove usluge nude brojne web stranice kod kojih sami možete odabrati model i boju majice, a zatim i izraditi svoj print na majici. 

To može biti natpis, a može biti i neka vama draga fotografija, sa ili bez natpisa, izbor je samo na vama.

Birajte mudro komade odjeće 

Neovisno o tome izrađujete li sami print na majici ili kupujete one gotove u trgovinama, vrlo je važno slijediti osnovno pravilo kada je riječ o odjeći, a to je kvalitetan materijal. Naime, svaki odjevni predmet, a posebno majice moraju biti izrađeni od kvalitetnih, najbolje prirodnih, materijala koji su prozračni i ugodni za nošenje. 

YouTube video

Istovremeno, materijali moraju biti i izdržljivi kako biste što duže mogli uživati u nošenju svog printa na majicama i mogli ga dugo kombinirati s ostatkom svog ormara. Izbora na tržištu je mnogo, morate samo dobro otvoriti oči.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top