Odaberite tople i udobne ženske čizme

Kada govorimo o ženskim čizmama koje planirate nositi u dane kada su temperature niske, a na tlu ima snijega, bljuzge i leda, onda je prije stila važno obratiti pozornost na sigurnost i stabilnost. Prije svega, bitno je da potplat ženske čizme ima neku vrstu zaštite od klizanja, što bi vas moglo spasiti od ozljeda. 

Uz to, modeli moraju omogućiti i stabilno i sigurno hodanje, pa su oni na potpetice nezgodni. Ako već birate model na nešto višu petu, radije odaberite ženske čizme s blok, debljom ili platforma petom umjesto tankih potpetica, jer ćete tako hodati stabilnije.

Uvijek topla i suha stopala

Kod odabira ženskih čizmi i gležnjača u online trgovini Infashionshop.hr također treba obratiti pozornost i na materijale od kojih su napravljene, kao i na to kako vam one pristaju. Materijali poput umjetne ili prave kože generalno su bolji za zaštitu od vlage, za razliku od skaja i sličnih materijala, pa je za ženske čizme bolje ciljati na takve materijale.

Ženske čizme

Uz to, provjerite i kako vam pristaju – glavni problem na koji žene često nailaze su uski modeli, uz koje se ne mogu nositi deblje čarape. Takvi modeli mogu izgledati lijepo, no neće vas štititi od niskih temperatura, pa ih radije preskočite na hladnije dane.

Moderna ili elegantna ženska obuća

Ženske čizme nose se čim vrijeme malo zahladi. Upravo zbog toga postoji niz različitih modela. Iako to nije praksa, ženske čizme i gležnjače mogu se nositi i na elegantnije kombinacije.

YouTube video

Ipak, razmislite o tome koji model birate za što. Uz visoke modele najbolje izgledaju tajice, haljine ili suknje, i to s procjepima ili pak duljine nešto iznad ili tik do vrha čizmi.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top