Pronađite idealnu nekretninu u Ljubljani

Osim stambenih nekretnina u Ljubljani, mogu se pronaći i one poslovne, koje su također vrlo tražene. Veliki ponudu možete pronaći i sami putem brojnih oglasa ili se zaputite u neku agenciju za nekretnine.

Veliki izbor nekretnina raznih namjena u Ljubljani

Kada su u pitanju nekretnine Ljubljana stvarno ima štošta za ponuditi. Razlikovati se mogu: 

  • Stambene
  • Poslovne

Stambene nekretnine u Ljubljani se najbrojnije. Riječ je o stanovima u starogradnji i novogradnji. Starogradnja podrazumijeva stanove u već ranije izgrađenim zgradima, dok novogradnja podrazumijeva potpuno nove stanove u novo izgrađenim zgradama. Odlučite li se za stan u starogradnji, uglavnom ćete dobiti i kompletan namještaj, uređaje i ostalo. Ako se odlučite za stan u novogradnji, dobit ćete mogućnost opremanja stana od početka. Zbog vrlo velike potražnje, prodaja stana u Ljubljani često nije dugotrajan proces pa morate biti brzi ako ste pronašli neki zanimljivi stan u oglasniku.

YouTube video

Poslovne nekretnine za pokretanje posla

Imate li već neku svoju tvrtku, obrt ili nešto drugo ili tek planirate pokrenuti neki oblik poslovanja, poslovne nekretnine u Ljubljani bi mogle biti ono što vam je potrebno. Riječ je o poslovnim prostorima koji su danas dio gotovo svake novoizgrađene zgrade u Ljubljani. Uglavnom je riječ o prostorima u prizemlju zgrade, dostupnih u nekoliko različitih veličina. 

Imajte na umu da će krajnja cijena, osim o samoj veličini, uglavnom dosta ovisiti o lokaciji grada. Naravno, poslovne nekretnine u Ljubljani u samom centru su puno skuplje od onih na periferiji. Isto tako, možete birati između kupnje i najma takvih nekretnina. Kupnja se isplati ako ste potpuno sigurni da ćete ostati na tome mjestu. Ako niste potpuno sigurni u svoje poslovanje, uvijek se možete odlučiti za najam kao odličnu opciju koju jednostavno možete otkazati.

Ako želite kupiti nekretninu u Sloveniji, a Ljubljana je prepuna vreve, nekretnine u Kranjskoj Gori nude za svakoga ponešto usred netaknute prirode.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top