Od motora do klima uređaja uz Hitachi

Jedna od najpoznatijih multinacionalnih tvrtki koje se bave proizvodnjom elektronike i inženjerstvom u svijetu svakako je tvrtka Hitachi. To je tvrtka koja se u svojom počecima bavila proizvodnjom indukcijskih motora.

Danas je diljem svijeta poznata po proizvodnji klima uređaja i toplinskih pumpi koje se odlikuju svojom kvalitetom i inovativnošću. Zbog toga će nesumnjivo vrlo brzo zasjesti na čelo ove industrije koja svakodnevno sve više raste i razvija se.

Snaga, inovativnost i efikasnost u svakom proizvodu

Iako se navedena tvrtka tijekom svog višedesetljetnog postojanja bavila proizvodnjom različitih elektronskih pomagala, u posljednjih nekoliko godina najpoznatija je po svojim klima uređajima i toplinskim pumpama. Naime, Hitachi klima uređaji izvrstan su predstavnik svoje vrste jer se u njima inkorporiraju mnoga prethodno stečena znanja tvrtke. Tako su Hitachi klime vrlo snažni uređaji zbog čega postižu visoku efikasnost tijekom svog rada, a samim time i značajne uštede električne energije. 

Klima uredaji Hitachi
Klima uredaji Hitachi

Osim toga, Hitachi u rad svojih klima inkorporira i inovativne tehnologije pa se njihovi klima uređaji tako uz pomoć Bluetootha i interneta mogu spajati na mobilne telefone korisnika, odnosno korisnici preko mobilnih telefona mogu upravljati njima. 

Idealno rješenje za grijanje

Kao što je već spomenuto, osim klima uređaja tvrtka je poznata i po proizvodnji toplinskih pumpi. Hitachi toplinske pumpe odlikuje iznimna učinkovitost u radu zbog čega ove toplinske pumpe predstavljaju odlično rješenje za:

  • Grijanje
  • Hlađenje
  • Pripremu tople sanitarne vode

Učinkovitost Hitachi toplinskih pumpi temelji se na kompaktnosti njihove unutarnje jedinice koja se na vrlo jednostavan način ugrađuje u željeni prostor te ga grije ili hladi, ovisno o potrebama. Isto tako, Hitachi toplinske pumpe vrlo su ekonomične zbog čega štede električnu energiju.

Kontinuitet i kvaliteta Hitachi proizvoda

Prilikom kupnje klima uređaja i toplinske pumpe, vrlo je važno pronaći pravo prodajno mjesto na kojem ćete pronaći proizvode po svojoj mjeri. Jedno takvo mjesto, posebno specijalizirano za prodaju Hitachi klima uređaja je web trgovina Prealpi. Ona se bavi prodajom klimatizacijskih uređaja, a također je i ponosan generalni zastupnik za sve Hitachi proizvode. 

YouTube video
Hitachi Yutaki S80 toplinska pumpa s pametnom kontrolom

U ovoj web trgovini možete pronaći velik izbor klima uređaja i toplinskih pumpi, a idealan proizvod vrlo lako ćete pronaći koristeći specifične filtere. Tragate li za novim klima uređajem ili toplinskom pumpom, svakako posjetite Prealpi web trgovinu i vrlo brzo pronaći idealni model za svoje potrebe.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top