Lijepi i funkcionalni ručni satovi

S obzirom da veliki broj uređaja oko nas danas na sebi ima sat, može se činiti kako su ručni satovi polako izgubili svoju popularnost. Ipak, ovaj klasičan dio funkcionalnog nakita i dalje je omiljen svakodnevni modni dodatak mnogima, upravo zbog svoje profinjenosti, elegancije i luksuznog izgleda. 

Bez obzira tražite li klasičan analogni, moderan digitalni ili inovativan pametni sat, ručni satovi odličan su način da obogatite svoj život i ukrasite se elegantnim i funkcionalnim komadom nakita.

Klasičan odabir ručnih satova

Postoji mnogo različitih modela ručnih satova, od osnovnih i jednostavnih dizajna, koji nude minimalizam i nenametljivost pa sve do sportskih ručnih satova koji nude mnogo različitih informacija na jednom mjestu. Klasični ručni satovi odličan su izbor za svaki dan ili pak svečane prigode, jer su nenametljivi, minimalistički i elegantni. 

Tražite li pak svakodnevnu opciju na kojoj osim vremena možete pronaći i datum i dodatne informacije, onda su tu vojni i pilotski ručni satovi, koji nude spoj elegantnog dizajna i više informacija prikazanih na samom satu. Osim toga, ovi modeli najčešće dolaze s ručicom za mjerenje sekundi, kartografom i luminiscentnim kazaljkama za vidljivost i po mraku. Ronilački modeli savršena su opcija za sve koji uživaju u vodenim sportovima, jer će omogućiti da bez brige svoj sat sa sobom nosite na plivanje, ronjenje, u more, bazene, rijeke i jezera. Jednostavan dizajn čini pak ove modele primjerenim i za svakodnevne prilike.

Sportski ručni satovi

Razni modeli su tijekom vremena mijenjali svoj izgled – ipak, najveći raspon funkcija i dizajna vidljiv je kada govorimo o sportskim ručnim satovima. Ova vrsta može se pronaći u najvećem spektru različitih dizajna:

  •  od onih koji pomalo sliče klasičnim modelima
  •  do onih koji su pravo malo remek djelo moderne tehnologije
YouTube video

Koji ćete odabrati ovisi o tome koje su vaše želje i potrebe, odnosno tražite li samo izdržljivost  i veliko, čitljivo kućište ili vam je pak također važno imati model s dodatnim opcijama, kao što su:

Sportski ručni satovi često su i pametni, koji vam mogu reći koliko ste se kretali i kalorija potrošili u danu, koja vam je kvaliteta sna i slične informacije važne za svakog sportaša.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top