Ovaj kardio trener je luksuzna opcija koja može zadovoljiti većinu trkača

Traka za trčanje NordicTrack Commercial 1750 je dobro napravljena i dolazi sa velikim 3.6 CHP motorom komercijalne klase koji bi trebalo da bude u stanju da se pokrene i sa težim korisnicima. Konkurencija u ovom cenovnom rangu obezbediće kapacitet težine i do 350 kilograma, a uz dobra istraživanja, verovatno ćete naći i neke veće. Na primer, pogledajte našu recenziju SOLE Fitness F80 trake za trčanje.

Ako tražite na tržištu trake za trčanje komercijalnog kvaliteta, NordicTrack Commercial 1750 traka za trčanje je odličan izbor. Naša jedina briga je da NordicTrack sa samo 300 kilograma težine, nije pogodan za sve potencijalne korisnike ove trake za trčanje. Uz to, s velikim motornim i premium komponentama, ova će vam traka za trčanje trajati celi život.

Traka za trčanje 1750 pružiće vam jedinstvenu vežbu prilagođenu vašem fitnes nivou sa brojnim podešavanjima brzine, nagiba i pada, kao i mnoštvom programiranih mogućnosti vežbanja. Traka za trčanje Commercial 1750 sa ekranom osetljivim na dodir, web pregledačem i iFit Coach programom jedna je od najbolje ocenjenih traka za trčanje kompanije NordicTrack. Često je u prodaji, I to je odlična kupovina za kupce sa budžetom od oko 1500 dolara.

1750 je ulazni nivo za NordicTrack-ove komercijalne serije. Napredniji modeli (poput 2450 i 2950) imaju nekoliko dodatnih bonusa poput vrhunskih motora i većih dodirnih ekrana. Međutim, te premium karakteristike poseduju oznaku premijumske cene. Popularni 1750 zadovoljiće većinu trkača i nudi posebno veliku vrednost za šetače i džogere.

Staza za trčanje opremljena je aplikacijom iFit Coach koja korisnicima omogućava da imaju uzbudljive vežbe kroz virtuelne rute širom sveta iz udobnosti svog doma. Impresivna cena, displej i sklopiva opcija za skladištenje čine ovu mašinu jakim izborom za povremene trkače. Oštar dizajn i široki trkački kaiš samo su prve impresivne karakteristike koje ćete primetiti kada razmislite o ovoj mašini.

YouTube video

Završna reč za traku za trčanje NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750 se svake godine svrstava u najbolje rangirane preklopne staze. Njegove snage protežu se od palube WhisperQuiet do konzole bogate s 10-inčnim dodirnim ekranom, pristupom internetu I Blutut zvučnicima. Takođe izgrađen s nagibom i padom snage, Commercial 1750 je jedna od najboljih staza za trčanje za iFit Coach vežbe sa simuliranim spoljnjim rutama.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top