Skinovi za mobitele dati će im zapanjujuć izgled

Mobiteli su u današnje vrijeme postali više od uređaja za obavljanje poziva i osim što imaju sve funkcije poput mini računala, postali su modni dodatak. Većina ljudi, pogotovo ženskog spola, mobitel bira isključivo na bazi dizajna i izgleda, a skinovi za mobitele dati će im potpuno nov, moderan izgled. Na tržištu su se pojavili nedavno i ukratko vrijeme osvojili su mnoštvo kupaca. Sve o tome što su oni, čemu služe i kako ih možete postaviti doznajte kroz nastavak teksta.

Što su skinovi za mobitele?

Skinovi za mobitele su prvenstveno uljepšavanje vašeg telefona, no nude i odgovarajuću dozu zaštite. Dolaze u neodoljivim karbonskim uzorcima i vašem mobitelu će dati veličanstven izgled. Napravljeni su od EXO kože, koja je znatno tanja od uobičajenih maskica i futrola, a mobitelu će i dalje pružiti odličnu zaštitu od ogrebotina. 

Skinovi za mobitele
Skinovi za mobitele su prvenstveno uljepšavanje vašeg telefona

Glavna prednost je što nude znatno inovativan i moderan izgled (za razliku od klasičnih silikonskih maskica), te ne ometaju rukovanje s mobitelom i ne proširuju ga.  Proizvodi ih poznati proizvođač 3M, a izrađeni su od troslojnog vinila.

Skin za mobitel ima prednosti u odnosu na maskice

Za razliku od silikonskih maskica ili futrola, skinovi za mobitele imaju niz prednosti koje ih čine boljim odabirom kod kupnje. Neke od prednosti koje pružaju:

  • Ne povećavaju obujam telefona, jer su izrazito tanki.
  • Proizvedeni su od najkvalitetnije kože, koja unatoč maloj debljini pruža odličnu zaštitu.
  • Veoma su lijepi i posebni, te će zasigurno privlačiti poglede od drugih ljudi.
  • Jednostavno se mijenjaju.

Prilagođeni su raznim modelima

Iako su relativno nova stvar na tržištu, dostupni su skinovi za mobitele Samsung, Apple, Huawei i razne druge proizvođače. Neki od mobitela koje možete ukrasiti skinom su:

  • Samsung Galaxy S20
  • Iphone 11 
  • Xiaomi Redmi
  • Huawei P30 

Svi ovi modeli će sa skinom poprimiti potpuno nov izgled, te dobiti odgovarajuću dozu zaštite. 

YouTube video

Gdje se mogu kupiti skinovi za mobitele?

Skinovi za mobitele se mogu kupiti u internet trgovini gizzmo.si, po odličnim cijenama i uz brzu dostavu. Odaberite skin za vaš model uređaja i dobiti ćete potpunu zaštitu uređaja koja uljepšava njegov izgled. Jednostavno odaberite skin i dodajte u vašu košaricu, te nakon izvršenja narudžbe bit će dostavljen na vašu kućnu adresu.

U paketu dobivate i krpu za čišćenje, a samo postavljanje skina na uređaj je veoma jednostavno i ne zahtijeva nikakvo prethodno znanje. Nakon što postavite skin na vaš uređaj, zagrijte ga sa sušilom za kosu i on će se stisnuti uz vaš telefon.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top