Mobiteli su u današnje vrijeme postali više od uređaja za obavljanje poziva i osim što imaju sve funkcije poput mini računala, postali su modni dodatak. Većina ljudi, pogotovo ženskog spola, mobitel bira isključivo na bazi dizajna i izgleda, a skinovi za mobitele dati će im potpuno nov, moderan izgled. Na tržištu su se pojavili nedavno i ukratko vrijeme osvojili su mnoštvo kupaca. Sve o tome što su oni, čemu služe i kako ih možete postaviti doznajte kroz nastavak teksta.

Što su skinovi za mobitele?

Skinovi za mobitele su prvenstveno uljepšavanje vašeg telefona, no nude i odgovarajuću dozu zaštite. Dolaze u neodoljivim karbonskim uzorcima i vašem mobitelu će dati veličanstven izgled. Napravljeni su od EXO kože, koja je znatno tanja od uobičajenih maskica i futrola, a mobitelu će i dalje pružiti odličnu zaštitu od ogrebotina. 

Skinovi za mobitele
Skinovi za mobitele su prvenstveno uljepšavanje vašeg telefona

Glavna prednost je što nude znatno inovativan i moderan izgled (za razliku od klasičnih silikonskih maskica), te ne ometaju rukovanje s mobitelom i ne proširuju ga.  Proizvodi ih poznati proizvođač 3M, a izrađeni su od troslojnog vinila.

Skin za mobitel ima prednosti u odnosu na maskice

Za razliku od silikonskih maskica ili futrola, skinovi za mobitele imaju niz prednosti koje ih čine boljim odabirom kod kupnje. Neke od prednosti koje pružaju:

  • Ne povećavaju obujam telefona, jer su izrazito tanki.
  • Proizvedeni su od najkvalitetnije kože, koja unatoč maloj debljini pruža odličnu zaštitu.
  • Veoma su lijepi i posebni, te će zasigurno privlačiti poglede od drugih ljudi.
  • Jednostavno se mijenjaju.

Prilagođeni su raznim modelima

Iako su relativno nova stvar na tržištu, dostupni su skinovi za mobitele Samsung, Apple, Huawei i razne druge proizvođače. Neki od mobitela koje možete ukrasiti skinom su:

  • Samsung Galaxy S20
  • Iphone 11 
  • Xiaomi Redmi
  • Huawei P30 

Svi ovi modeli će sa skinom poprimiti potpuno nov izgled, te dobiti odgovarajuću dozu zaštite. 

Gdje se mogu kupiti skinovi za mobitele?

Skinovi za mobitele se mogu kupiti u internet trgovini gizzmo.si, po odličnim cijenama i uz brzu dostavu. Odaberite skin za vaš model uređaja i dobiti ćete potpunu zaštitu uređaja koja uljepšava njegov izgled. Jednostavno odaberite skin i dodajte u vašu košaricu, te nakon izvršenja narudžbe bit će dostavljen na vašu kućnu adresu.

U paketu dobivate i krpu za čišćenje, a samo postavljanje skina na uređaj je veoma jednostavno i ne zahtijeva nikakvo prethodno znanje. Nakon što postavite skin na vaš uređaj, zagrijte ga sa sušilom za kosu i on će se stisnuti uz vaš telefon.