Sačuvajte prostor pomoću vreća za vakumiranje odjeće

Vreće za vakumiranje odjeće popularne su već godinama. Da bi uštedjeli na prostoru u Vašem ormaru, ispod kreveta ili u nekoj ostavi, svakako se odlučite na odgovarajuće vreće iz naše ponude.

Pogodnosti korištenja vreća za vakumiranje

Osim što će Vam vreće za vakumiranje pomoći da dobijete na prostoru, ovakav način pakiranja je koristan i na druge načine. Ukoliko koristite vakuum vreće za pakiranje robe, posteljine i drugih sličnih tekstilnih proizvoda, nema potrebe da strahujete od moljaca. Sve tkanine spremljene na ovaj način sigurne su od proždrljivih napasnika. Moljci ne mogu doći do Vaše odjeće, a ukoliko se neki našao unutra tijekom pakiranja neće dugo izdržati u negostoljubivom vakuum prostoru.
vakkum-vrece-1
Osim što ćete znatno uštedjeti na prostoru u ormaru, korištenjem vakuum vreća za pakiranje ste osigurali Vašu odjeću od proždrljivih moljaca. Ipak, tu nije kraj jer su vakuum vrećice dobre i protiv neugodnih mirisa
Odjeća ostavljena u vakuum vrećicama neće pokupiti neugodne mirise koji se možda pojave u prostoriji. Ako ste nešto kuhali, ili je jednostavno vlažno vrijeme, nema potrebe da strahujete da će posteljina koju ste zapakirali poprimiti neugodne mirise. Vreće za vakumiranje odjeće ne dopuštaju prolaz neugodnim mirisima. To znači da će odjeća ostati suha, bez mirisa ili pojave plijesni.

Odaberite vakuum vreće koje Vama odgovaraju

Prilikom odabira vreće za vakumiranje odjeće pripazite na zapreminu. Odaberite veličinu vrećica koja Vama najbolje odgovara. Velike vreće za vakumiranje najbolje je popuniti posteljinom, dok su manje prikladne za sezonsku odjeću.

YouTube video

Ponuda vreća za vakumiranje odjeće

U našoj trgovini imate veliki izbor vrećica za vakumiranje odjeće. Odaberite za sebe ono što Vam najbolje odgovara. Vrećice su jako praktične, pametno osmišljene i jako kvalitetne.
Oslobodite prostor u ormaru ili ispod kreveta korištenjem vreća za vakumiranje. Stvari koje trenutno ne koristite odložite pametno, u vreće posebno dizajnirane za tu namjenu. Na taj način možete uštedjeti na prostoru i do 3 puta. Naš pametni patent sistem zatvaranja brine se da jednostavno odložite odjeću, zatvorite vreću i uz pomoć usisivača stvorite vakuum. Kvalitetno urađen patent neće propustiti zrak što garantira svježinu odjeće i zaštitu od plijesni i moljaca. Samim time je i ušteda prostora zajamčena.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top