Dječji krevet na kat – više prostora na maštovit način

Prilikom opremanja obiteljskog doma, posebna se pažnja posvećuje baš svakog prostoriji. Tako i treba biti jer ipak je u pitanju uređenje prostora koji će vam dugi niz godina biti utočište i mjesto gdje se odmarate i stvarate svoje obiteljske uspomene. Osim kuhinje, koja je srce svakog doma te dnevne sobe gdje se u pravilu provodi najviše vremena, ne smije se zanemariti niti soba vaše djece. Obično se djeci dodjeljuje manji prostor, jer oni su rastom manji i potrebno im je manje prostora, što zapravo ima smisla. Problem se može dogoditi kada imate dvoje djece, a samo jednu prostoriju koju moraju dijeliti. Tu su dječji kreveti na kat odlična opcija.

Kreveti na kat popularni su kod djece

Uobičajena je praksa da dvoje djece dijele jednu sobu. Ako su otprilike jednako stara, to je čak i preporučljivo, kako zbog društva, tako i zbog odgajanja djece da nauče dijeliti stvari i životni prostor. Ako u dječjoj sobi nemate dovoljno prostora za dva dječja kreveta, onda je dječji krevet na kat idealno rješenje koje nudi mnoštvo izbora kako urediti ostatak prostorije. Osim što ćete kupnjom dječjeg kreveta na kat uštedjeti prostor, također ćete dječjoj sobi dati nezamjenjiv šarm i osebujnost koju uobičajni kreveti nemaju. Djeca će ih rado prihvatiti jer su im zanimljivi dizajnom, bojama i lako se uklapaju u prostor, a kako dječja mašta nema granica, oni će takav krevet iskoristiti i za igru.

Dječji kreveti na kat na tržištu

Danas se na tržištu može naći velik izbor dječjih kreveta na kat. Izgledaju maštovito i bajkovito, kao male utvrde i djeci će se zasigurno svidjeti. Roditeljima bi se takvi višenamjenski komadi namještaja mogli svidjeti jer dizajneri su iskoristili svaki centimetar za dodatne police i ladice za odlaganje stvari kako bi se prostor maksimalno iskoristio. Često dječji krevet na kat sadrže i radni stol s policama koji se skladno uklopi kao njegov sastavni dio. A kako djeca rastu i krenu u školu, radni stol će im biti itekako potreban te nećete morati dodatno ulagati u opremanje dječje sobe.

https://www.youtube.com/watch?v=8yS1BtWrI80

Dječji kreveti na kat razlikuju se po boji, veličini, a vrlo često znaju biti rađeni i po nekoj tematici koje je trenutno popularna kod djece, bilo da je riječ o crtanom filmu, junaku iz stripova i sl.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top