Kvalitetna motorna ulja za sve tipove motora

Prvi korak u održavanju vozila je svakako odabir i redovna zamjena odgovarajućeg, kvalitetnog motornog ulja. Da bi u svoje vozilo natočili samo najbolje motorno ulje, predlažemo da odaberete iz naše ponude. Nudimo motorna ulja visoke kvalitete, a da upotpunimo kompletan putnički i teretni program, u ponudi imamo ulja različitih tehničkih specifikacija.

Nudimo kvalitetna ulja za starije dizelske motore, dizelske motore sa turbo-punjačom i najnovije dizelske motore sa modernim sistemom ubrizgavanja. Naravno, u ponudi imamo motorna ulja za benzinske motore starijeg godišta, kao i posebno rađena motorna ulja za benzinske motore nove generacije.

Ponudu motornih ulja smo upotpunili programom za gospodarska vozila. Na tom području nudimo vrhunska ulja namjenski rađena za dizelske motore koji svakodnevno prelaze velike udaljenosti, i gotovo uvijek pod velikim opterećenjem.

YouTube video

Za kraj, da bi ponuda bila kompletna, imamo motorna ulja rađena za motocikle. Ulja za motocikle posebno su rađena za podmazivanje unutrašnjih dijelova motora sa visokim brojem okretaja u minuti.

Vrhunsko motorno ulje za putnički automobil

Naručite motorno ulje visokih standarda i provjerene kvalitete. Odaberite ulje odgovarajuće gradacije i poručite već danas. Za dobar i dugotrajan rad motora, uz redovne servise važno je odabrati kvalitetno ulje. Ne radite kompromise – odaberite samo najbolje.

Kvalitetna motorna ulja za gospodarska vozila

Osim ponude motornih ulja za osobne automobile, imamo vrhunsku ponudu za gospodarska vozila. Posebno želimo istaknuti potrebu za kvalitetnim uljima u vozilima koja se redovno, svakodnevno eksploatiraju i time prihoduju. Ulja za gospodarska vozila posebno su rađena baš za uvjete kojima su izloženi. Velike prijeđene udaljenosti, svakodnevne vožnje i stalna opterećenja motora svakako zahtijevaju drugačiji pristup rješavanju problema sa podmazivanjem. Da bi uradili najviše što možete za automobil koji posjedujete, odaberite kvalitetno motorno ulje.

Odabir motornog ulja za motocikl

Kvaliteta motornih ulja je zajamčena. Na vama je samo da odaberete motorno ulje po specifikacijama koje je naveo proizvođač. Ako niste sigurni koje motorno ulje odgovara za vaš motocikl, javite nam se na Email i zatražite savjet našeg stručnog osoblja.

Za kraj još jednom – Kvalitetno motorno ulje produljit će vijek trajanja motora u automobilu. Ne radite kompromise prilikom izbora, neka kvaliteta bude na prvom mjestu – Dugoročno se isplati.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top