Razlozi protiv bojlera Eccotemp L5

Eccotemp L5 radi na tečni propan; standardni rezervoar od 20 funti tečnog propana može trajati približno do 18 sati neprekidne upotrebe. Paljenje koje se pokreće baterijom čini ovaj bojler bez rezervoara praktičnim rezervnim izvorom vode kada struja nije dostupna i idealna za upotrebu u hitnim slučajevima.

Nakon prodaje i tehničke podrške; korisnici su naveli da je Eccotemp služba za korisnike efikasna i odgovorna u slučajevima u kojima su bili u stanju da reše većinu pritužbi i problema na koje su se korisnici žalili prilikom instalacije I neispravnim delovima.

Zamenski delovi su takođe poslani kupcima besplatno i istog dana.

Razlozi protiv

Postoje i neki razlozi protiv:

  • Manji nedostaci u pratećoj opremi; bilo je izolovanih slučajeva manjih defekata kao što su nedovoljno urezivanje u spojevima za predviđene adaptere kao što su glave tuša,
  • Osetljivost; izbegavajte udaranje kada podešavate temperaturu gorionika, kako biste sprečili fluktuacije koje bi vas mogle smrznuti ili opeći. Međutim, kada se postavi, temperatura će ostati stabilna,
  • Nije u potpunosti za upotrebu na otvorenom; iako je namenjen za spoljnu upotrebu, Eccotemp L5 nije pogodan za primenu na vetrovitim mestima. Plamen paljenja koje pokreće baterija može se ugasiti vetrom koji vam daje trenutni mlaz hladne vode dok ponovo ne uključite plamen.
  • U slučaju transporta, kupci su naveli da je bolje osigurati zaštitni poklopac nekom teškom plastičnom vrećicom prilikom transporta od tačke do tačke kako bi se izbegla oštećenja uređaja. Takođe je bilo slučajeva nastanka zarđalosti na zajedničkim delovima i kućama koje su prijavili kupci koji su postavili ovu jedinicu u stalnu postavku spoljašnjeg umivaonika za pranje posuđa.

Iako je ovaj Eccotemp vodeni bojler bez rezervoara ocenjen kao spoljašnja jedinica, kao i svi grejači vode bez rezervoara, uzmite u obzir inherentnu temperaturu vode u svom području kako biste izbegli oštećenje uređaja.

Manje neugodnosti u promeni rezervoara; kada stavljate novi rezervoar za propan, moraćete da ostavite bojler na minut da radi da pročistite vazduh iz propanske linije. Tokom ovog perioda nećete moći da dobijete toplu vodu, sve dok se vazduh ne isprazni.

Informacije o garanciji

Prenosni bojler Eccotemp L5 je pokriven jednomesečnom ograničenom garancijom na delove koji su važeći dok jedinica ostaje na prvobitnoj tački instalacije. Postoji i klauzula koja se odnosi na oštećenje od smrzavanja u ovoj garanciji, Eccotemp ne pokriva štetu koja je uzrokovana smrznutom vodom u cevima.

YouTube video

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top