Versonel VSL155TDSS Kegerator recenzija

Ako vam je potreban specijalni frižider dizajniran za skladištenje i ispuštanje bačve nekoliko meseci, Versonel VSL155TDSS Kegerator je odlična vrednost za taj novac na tržištu. Ovaj aparat neće samo skladištiti pivo, već će održavati i potrebnu temperaturu.

Karakteristike

Ovaj model Versonel VSL155TDSS dolazi sa svim potrebnim delovima za prosečan kegerator. Poseduje potpuno crni toranj za slavinu i hromirani prednji kraj slavine pored dvodelne posude od nerđajućeg čelika. Uređaj takođe prikazuje temperaturu sa digitalnim LCD ekranom.

Ako vam je važno da pivo ohladite na savršenu i preciznu temperaturu, Versonel VSL155TDSS Kegerator je proizvod za vas. Temperatura se može kretati između 34 stepeni Farenhajta i 45 stepeni Farenhajta. Proizvod dolazi sa dve unutrašnje žičane police. Ovaj elegantni kegerator Versonel VSL155TDSS bi bio odličan dodatak vašem baru ili dnevnoj sobi. Može se koristiti i kao običan frižider! Posedovanje ovog kegeratora bi bio olakšanje za sve one koji se nadaju da će poslužiti svoja omiljena piva, kao i bilo koji lokalni bar. Montaža je vrlo jednostavna, ali ako na proizvodu ima problema, frižider dolazi sa 90-dnevnom garancijom za rad i garancijom na delove od godinu dana. To je uvek korisno kada želite da kupite ovu vrstu mašine.

YouTube video

Razlozi za

  • Prednji panel – Brzi prikaz, LCD Digitalni temperaturni ekran
  • Ova jedinica Versonel VSL155TDSS ima elegantnu tamnu boju sa nerđajućim vratima
  • Može se koristiti kao običan frižider
  • U ovaj proizvod možete montirati sve vrste bačvica, osim prevelike Miller i Coors bačve
  • Rezervoar za CO2 se lako skladišti u frižideru i omogućava da se jedinica postavi tamo gde vlasnik želi
  • Ima četiri montažna točka sa bravama za lak I jednostavan transport
  • Uputsttvo za upotrebu koje je lako čitljivo I razumljivo

Razlozi protiv

  • Trebalo bi da kupite rezervoar CO2 od 5lb
  • Korisnička podrška za ovaj proizvod nije idealna
  • U poređenju sa drugim proizvodima, dizajn nije u redu.

Zaključak

Ovaj proizvod je kompatibilan i funkcionalan. Prenosivost i praktičnost ovog kegeratora bi ga učinila odličnim dodatkom vašem domu ili mestu. Omogućavajući vam da čuvate i točite svoje omiljene napitke, Versonel je jedan od najboljih kegeratora koji će sigurno zadovoljiti i najteže kritičare. Kupovina piva u buretu je uvek jeftinija od kupovine piva u bocama, tako da je posedovanje jedne od ovih mašina od suštinskog značaja za ljubitelje piva.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top