Električni viličar pomoći će vam u organizaciji

Električni viličar predstavlja modernu, ekološki prihvatljiviju zamjenu za klasične motorne varijante, uz istu snagu. Najčešće se koriste kao industrijsko vozilo za prijenos, dizanje i organizaciju raznih materijala, iako kompaktne dimenzije motora omogućuju korištenje i u manjim prostorima, kao ispomoć za podizanje i organiziranje manjih prostora i stvari manjih dimenzija i težina.

Pogodni su za korištenje kako vani tako i unutra, jer ne postoje ispušni plinovi koji bi mogli stvarati probleme. Snaga električnih ista je kao i snaga onih motornih, dok je održavanje i ponovno punjenje jednostavnije i jeftinije. Električni viličar se može puniti kad god se ne koristi, a umjesto goriva koristi električnu energiju, što ga čini mnogo jeftinijim za punjenje.

Ručni viličari za manje prostore

Ako pak nemate veliko skladište, no svejedno morate svakodnevno prenositi teške terete, odličan odabir za vas je ručni viličar. Postoji više vrsta, od onih koje sami vučete ili gurate, pa sve do onih koji nude i mogućnost prevoženja. Ručni viličari odlična su opcija za sve manje prostore, jer imaju mnogo manje dimenzije od klasičnih, pa je s njima lako manevrirati.

YouTube video

Uz to, za korištenje njima nije potrebna nikakva pretjerana praksa, s obzirom da je vožnja uistinu intuitivna i jednostavna. Ipak, nosivost ručnih viličara manja je od onih klasičnih, no s pozitivne strane, manja nosivost također znači manje sigurnosne rizike. Birate li električni ručni viličar, ipak imajte na umu kako baterija i motor zauzimaju nešto više prostora nego kod klasičnih pa vam je za njihovu vožnju ipak potrebno nešto više prostora. Sve u svemu, bez obzira za koji se odlučite, bit će vam odlična pomoć u radu.Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top