Auto tepisi su u današnje vrijeme kao dodatna oprema prisutni skoro u svakom vozilu

bmw-tepisi

Kada se odlučite na kupnju novog automobila potrebno je izdvojiti nekoliko tisuća eura, a s obzirom na današnje vrijeme to i nije tako lako. Dosta je onih koji si danas teško priušte nov auto, ili se ga uopće ne mogu, i znaju cijeniti i čuvati ono što imaju. Ako kupe novi auto, žele da što dulje izgleda kao nov, kako izvana tako i iznutra. Za očuvanje unutarnjeg izgleda pomažu im gumeni tepisi koje kao dodatnu opremu kupi skoro svaki vlasnik automobila. Njihova je zadaća da automobil s njima dobro izgleda, a prije svega da je čist.

Auto tepisi održavaju izgled i čistoću

U automobilu možete često naići na koroziju, prije svega u prtljažniku, jer se u njemu često prevozi prljav i mokar teret. Ako na takve stvari ne obratite pažnju, automobil će vrlo brzo biti u lošem stanju, što nije ugodno za onoga tko si ga je jedva priuštio. Ako se u vozilu nalaze auto tepisi, ili so to gumeni ili tipski tekstilni tepisi za auto, do toga naravno neće doći jer čuvaju izgled i održavaju čistoću u vašem vozilu, što je vrlo važno. Njihove pozitivne karakteristike preplavile su svijet te su postali vrlo popularni. Možemo slobodno reći da danas i ne postoje automobili bez auto tepiha.

gledring-tepihi

Trebate gumene tepise Gledring? http://www.withcar.hr/gumeni-tepisi-za-bmw-1-e87-5-vrata-2004-do-2011

Jesu li vam poznati auto tepisi s rubovima?

Rubovi su važni jer na taj način mogu auto tepisi odigrati važnu ulogu kroz cijelu godinu. U jesenskom i zimskom razdoblju ima puno kiše i snijega te se s mokrim cipelama ulazi u automobil. Tepisi s rubovima sprječavaju razlijevanje tekućine po vozilu kako biste izbjegli neugodnosti i neugodan miris. Tekućina ostane na tepihu dok je ne izlijete. Čišćenje je jednostavno, što je sve češće razlog za kupnju gumenih tepiha jer nam zbog brzog ritma života ponestaje vremena te čišćenje radije izbjegavamo.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top