Štetne LED žarulje sa grlom E27

e27 led žaruljaVjerojatno više ne postoje domovi, gdje bih još uvijek imali stare halogene žarulje – kao prvo, njihov životni dob je veoma kratak, pa vjerojatno u vašem domu više ne rade, ako pak su preživjele, onda su ih opet mnogi promijenili iz razloga, jer nisu toliko štetne, kao na primjer LED žarulje sa E27 grlom! Takve žarulje prodaju se danas u svim trgovinama, tako da onih starih više ni ne možete dobiti.
Razlog tome je kao prvo u potrošnji energije – potroše puno više od novih žarulja, kao drugo, nisu toliko sigurne, ako vam na primjer padnu na pod i kao treće, ne izdrže tako dugo, kao ove nove žarulje, koje se danas kupuju u trgovinama, kao što je na primjer Volino!

Pored svega ovoga, što smo do sada nabre27-zaruljaojili, jako je bitno, da se ove nove LED žarulje sa grlom E27 mogu dobiti u različitim bojama svjetlosti – slično kao nekad, kad su bile različite snage žarulja! Tako možete na primjer dobiti žarulju sa hladno bijelom svijetlošću, koje je jako slična ksenon žaruljama – zbog svoje plave boje napravi prostore nekoliko hladnijeg izgleda, pa se takve žarulje najviše upotrebljava za kakvu vanjsku rasvjetu, ili kakve hodnik, kancelarije i slično! Odmah nakon tih, tu su žarulje sa toplijom bijelom bojom – to su žarulje, koje ljudi puno više upotrebljavaju za svoje stanove – dnevne sobe, spavače sobe, kuhinje i ostale dijelove stanova!

Kad smo već kod LED žarulja, onda je jako bitno, da napomenemo i to, da ćete za njih na početku platiti koju kunu više – neka vas to ne preplaši! Ova kuna više, koju ćete platiti na početku, jako brzo će vam se isplatiti u obliku ušteđene energije – takvo svijetlo možete ponekad ostaviti i upaljeno, pa će još uvijek potrošiti puno manje energije od onih starih žarulja, koje su već na samom početku, kad ste ju opalili, potrošile jako puno energije! Pa tako, sada kad znate, da ove nove žarulje nisu samo neki novi hit i neka nova moda, već će u vaš dom donijeti i šteđenje, najbolje vam je, da ih što prije nabavite i stavite u svoje svjetiljke u domu!
https://www.youtube.com/watch?v=5pvf36FccUI

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top