Koristite novu FlexVolt akumulatorsku tehnologiju u DeWalt DCCS620P1

Uzimati sa većim naponom ima svoje prednosti, koristićete manje pojačala za istu količinu vata.Sa druge strane, videli smo da proizvođači alata povećavaju napon i amper sate (AH) svojih akumulatora. To ih čini sposobnim da vam daju bolju snagu i duže vreme rada. Tako da ako morate da zamenite svoje alate da biste iskoristili prednosti ove nove tehnologije, morate da potrošite više novac ili da ostanete na istom.

To je ono što čini DeWalt FlexVolt sistem tako neverovatnim. Današnju tehnologiju akumulatora možete koristiti u bežičnom alatu koji ste kupili pre nekoliko godina. Hajde da se suočimo sa tim, DeWalt alati traju godinama i ne želite ih baciti.

Tako da je sjajno što možete koristiti novu FlexVolt akumulatorsku tehnologiju u DeWalt DCCS620P1 ali ona i dalje ostaje manje moćna mašina od DCCS670Ks1 FlexVolt (60V). Imate prednost nove tehnologije akumulatora koja će vam dati do pet puta duže vreme akumulatora od starog akumulatora i bolja vremena punjenja, ali neće imati sve nove tehnologije 60V motorne testere. Ubrzo nakon što je FlexVolt sistem akumulatora prvi put došao na scenu, postavili smo detaljan članak o DeWalt Flex akumulatoru i kako on radi, možete pratiti link da biste saznali više o njima.

Ova recenzija će pogledati obe ove motorne testere. Za ljude koji traže pristupačnost i nemaju problema sa upotrebom manje testere od 12 inča, DeWalt DCCS620P1 će biti neodoljiv zbog izuzetne vrednosti koju dobijate za vrhunsku akumulatorsku testeru. Ako želite da uzmete celo krme i istrošite se na DeWalt DCCS670Ks1 FlexVolt, mi ćemo vam dati sve prednosti I nedostatke i fantastične performanse ove fantastične mašine..

YouTube video

Pošto oboje dolaze iz DeWalt stabilizatora, dobićete odličnu bežičnu motornu testeru – bez obzira na vaš izbor. Ovde je samo pitanje koliko ste spremni potrošiti i da li vam je zaista potrebna moćnija motorna testera od 16 inča, ili će manja 12 inčna DeWalt biti dovoljna za vaše potrebe. Odabirom da idete sa brendom DeWalt, dobijate više od jednog veka posvećenosti kvalitetu i izvanrednoj, inovativnoj tehnologiji.

U mojoj knjizi, DeWalt alati su među najboljima, ali oni nisu najskuplji. Dobro, oni su daleko od najjeftinijeg, ali, zbog kvaliteta koji dobijate za svoj novac, DeWalt alati nude neverovatnu vrednost.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top