Jeftini stanovi u Mariboru

Mnogi gradovi Europe jako su razvikani zbog svoje ljepote i privlačnosti te turisti svake godine hrle u njih. Ipak, neki gradovi ne dobivaju tu pažnju iako bi trebali. Općenito, Slovenija nije dovoljno poznata stranim turistima da bi vam netko preporučio kupovinu stana u istoj, ali bilo koji lokalni čovjek će vas nagovarati da učinite isto!

Stanovi u Sloveniji

Slovenija je možda mala država, ali ima mnoge kvalitete kojima se druge države (pogotovo velike) ne mogu pohvaliti. Maribor, jedan od većih gradova Slovenije, savršen je primjer mirnog grada prekrasnog pejzaža. Ne morate se brinuti za velike gužve, nesigurne izlaske, probleme s turistima i slično.

Ovaj prekrasan grad na rijeci Dravi kao da je izašao iz bajke. Pun je druželjubivih ljudi, čist je i privlačan, često zaboravljen po pitanju kulture, a već su i rimljani tamo naseljavali prekrasne prostore!

Zbog čega maribor?

Stanovi Maribor nešto su što biste trebali uzeti u obzir ako tražite pristojno i mirno mjesto za život gdje vam razne opcije i prilike neće biti uskraćene. Većina ponuda a ima trosobnu ili dvosobnu podjelu, ali to sve ovisi od čovjeka do čovjeka te je svakako do vaših preferenci. Postoje mali stanovi od 30 metara kvadratnih, ali i jako veliki do 150. Ono što je ipak najčešće su oni između 40 i 50 metara kvadratnih.

YouTube video

Ne morate se brinuti za priključke za struju, vodu, plin, internet i telekomunikacijsku mrežu. Maribor je dosta velik i popularan tako da svakako diše jednim modernim stavom i stalno se nešto novo događa u njemu! Nemojte da vas veličina grada zavara, stanovi Maribor dosta su traženi, pogotovo kod ljudi koji žele sigurnost i kvalitetno obrazovanje za svoju obitelj. Često se naseljavaju i umirovljenici koji imaju želju uživati u kulturnim ostacima ovog lijepog grada.

Ako ste pak netko tko nimalo ne zna slovenski, iako ga je lako razumijeti barem donekle ako ste iz slavenskih naroda, ne brinite puno jer Slovenci većinski znaju engleski i uspjet će se sporazumijeti s vama.

Ono što vam mi preporučujemo tijekom kupnje stana jest da dođete sa definiranim mišljenjem jer je ponuda velika. Garantiramo vam da ćete naći neko mjesto za sebe, neovisno o svojim zahtjevima i idejama! Dobrodošli u Maribor!

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top