Kako ukloniti neželjene bore?

Prekrasan izgled kože na licu je moguće zadržati neovisno o godinama i starosti. Bitno je pravilno njegovati kožu te izbjegavati tretiranje agresivnim sredstvima, šminku koja nije testirana te izaziva zatvaranje pora, pretjerano konzumiranje alkohola, kofeina te nikotina. Na izgled kože značajno utjeće način žitota, odnosno razina stresa kojom smo izloženi svakog dana. Temeljem svih navedenih utjecaja s godinama naša koža gubi elastičnost te je razina hidratacije u dubini kože, tzv. Hypodermisu smanjena, što dovodi do neizbježne pojave bora.

Kako ukloniti bore?

Budući da je nemoguće izbjeći nastanak bora, često se pitamo kako ukloniti bore? Zahvaljujući brojnim kozmetičkim preparatima i tretmanima moguće ih je ukloniti te usporiti njihov nastanak. Cijena takvih kozmetičkih tretmana je izrazito visoka te je potrebno nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci za potpuni oporavak. Kao uspješno oružje u borbi protiv bora su se pokazale posebno pripremljene kreme, koje zahvaljujući sastojcima koji vraćaju koži izgubljena svojstva, popunjavaju nastale bore te spriječavaju nastanak novih. Na tržištu su različite kreme namijenjene području oko očiju, cijelom licu, području vrata te za dekolte. Također postoje kreme koje se koriste posebno za dan te posebno za noć.

YouTube video

Pravi trenutak za njegu kože je SADA

Zahvaljujući suradnji brojnih stručnjaka razvijeno je nekoliko učinkovitih formula koje su prenesene u kreme za njegu kože kako bi uklonile bore. Korištenje kreme će imati brojne pozitivne učinke na izgled vaše kože. Osim što će poboljšati tonus, vaša koža će biti zategnutija, čvršća te izrazito hidratizirana. Na pitanje kako ukloniti bore možete pronaći brojne odgovore, od preporuka koje uključuju korištenje različitih domaćih sastojaka te vlastoručnih pripravaka, do skupih tretmana nakon kojih je potrebno dosta vremena da se koža oporavi. Do sada su se kreme za uklanjanje bora pokazale kao najčešće korišteno oružje u borbi protiv nastalih bora koje već nakon mjesec dana korištenja osiguravaju željene rezultate.

Za vas smo pripremili još više zanimljivih tekstova. Zato ne čekajte i več sad prečitajte i članak Pronađite psihoterapeuta u Mariboru.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top