Moderne komode za stan

Planirate preuređenje stana ili kupujete novi stan? Tada je ovaj tekst stvoren za vas, jer ćemo vam dati neke savjete oko uređenja, te reći gdje možete kupiti moderne komode za svaku prostoriju stana. Osim samog uređenja stana s namještajem, veoma je bitno da se u prostorijama nalazi pravilan raspored predmeta, te poneki manji detalji koji čine razliku. Sve o uređenju interijera donosimo u nastavku!

Raspored namještaja u prostoriji

Komode su niski komadi namještaja, koji neće blokirati svjetlost, no veoma je važno da pravilno rasporedite regale i ormare. Uvijek obratite pažnju na širenje prirodne svjetlosti u prostoriji, te organizirajte namještaj da je ne blokira. Osim prirodne svjetlosti, i umjetna rasvjeta je veoma važna. Ona će ugodnost boravka u prostoriji podići na viši nivo, a kako biste ostvarili što bolju kvalitetu svjetla koristite LED žarulje. Komode možete postaviti u sve prostorije stana, od dnevnog boravka, do hodnika ili sobe.

Kvalitetne i moderne komode

Postoje različiti dizajni i vrste komode, a odabir bi se trebao temeljiti na ostalom namještaju u stanu. U zadnjih nekoliko godina, trend uređenja je na bijelom ili crnom namještaju, modernog izgleda. Postoje razne vrste komode, od onih prilagođenih za dnevni boravak i postavljanje televizije na njih, do onih namijenjenih za kupaonicu ili cipele u hodniku. Prilikom kupnje obratite pozornost na izgled i namjenu komode. Ako komodu kupujete naknadno, tada birajte onu koja se izgledom i bojom uklapa u prostor. Ako je cijeli namještaj bijele boje, to ne mora značiti da i komoda mora biti. Crna komoda s bijelim detaljima može stvoriti odličan kontrast u prostoriji i dati joj novi izgled.

YouTube video

Kupnja komode za stan

Cijena komode ovisi o njenom izgledu, kvaliteti i materijalima izrade. Cijene najčešće variraju od 200€ na gore, a neke manje se mogu pronaći i po nižoj cijeni. Kupiti ih možete u raznim popularnim salonima namještaja ili putem interneta. Internet trgovina Volino nudi širok asortiman komoda, raznih boja i vrsta. Za razliku od kupnje robe, kod koje možete fulati veličinu, kupnja komode online je potpuno sigurna. Prilikom odabira pogledajte slike, te provjerite opis gdje se nalaze detalji poput: materijala izrade, boje, dimenzija i marke. Nakon što ste odabrali komodu koja zadovoljava vaše potrebe i odlično se uklapa u stan, izvršite narudžbu. Paket će biti dostavljen na vašu kućnu adresu u veoma kratkom roku.

Kvalitetna sjedeća garnitura za dnevni boravak.  S takvom garniturom u dnevnom boravku, sigurno nećete nikoga ostaviti ravnodušnim. Čitajte više …

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top