Web hosting Hrvatska za odličnu brzinu

Mnogi početnici su zbunjeni velikim brojem informacija po pitanju internetskih usluga. Kad kreiramo web stranicu, ulazimo u jako puno dilema i trebamo napraviti veliki broj odluka. Prva odluka je gdje ćemo kupiti hosting i kakav ćemo paket uzeti. Mi ćemo prvo raspraviti što je hosting, što da očekujete od hostinga i zašto je on tako bitan, te zbog čega je web hosting Hrvatska odličan odabir za domaće stranice.

Izrada internet stranica

Gradnja internetske stranice je kao gradnja kuće. Treba vam prvo parcela, kućni broj, a onda gradite kuću. Za web stranicu je ta parcela hosting, kućni broj je domena, a web stranica je kuća! Dakle, hosting je vaš prostor na internetu u kojem držite sve svoje informacije. To je mjesto gdje će biti vaši dodaci i mjesto preko kojeg ćete ostaviti dugotrajni trag. Domena je ta vaša kućna adresa, obično se ljudi referiraju na nju kao na link! I na kraju, kreće izgradnja stranice. No dobro, vratimo se mi na hosting i zašto je on bitan!

Besplatan web hosting

Ako radite svoju stranicu pod tuđim hostingom, recimo ako uzimate besplatnu verziju WordPress bloga ili WIX stranice ili slično, vi nikad nemate puna autorska prava na to što radite. Vi imate djelomična prava, a ako se stranici išta desi, šansa da ju dobijete natrag je minimalna. Također, nitko vas neće shvatiti ozbiljno i neće misliti da ste vi neki brend s kojim oni žele imati posla, ako niste spremni ni investirati u kvalitetan hosting i imate „svoje mjesto“ na internetu. Danas je hosting praktički jedan od must-have stvari za dobar website, a ako radite stranicu za domaću publiku, tada je web hosting Hrvatska najbolji odabir jer se serveri nalaze u blizini posjetitelja.

YouTube video

Što da očekujete od dobrog web hostinga?

Očekujte da ima nekakvo kontrolno sučelje. Dakle, vi ne biste sami trebali otkrivati milijun stvari vezanih za vaš web, već biste trebali imati neko lijepo sučelje kroz koje možete raditi. Morali biste se raspitati i o tome kakvi su serveri kod providera kojeg birate i kakve diskove oni koriste. Ako koriste HDD diskove, nikako ne uzimajte hosting kod njih! Provjerite imaju li kakve dodatne, nove pogodnosti! Možda dobijete neku akciju, neki dodatak kao SSL certifikat, dodatnu pomoć pri instalaciji, mjesec dana gratis ili nešto slično! Uvijek je dobro i da stranica ima dobru korisničku podršku, što također možete sami testirati. Web hosting Hrvatska Infonet nudi odlične komponente po super cijenama, te mogu biti vaša prva stanica u kreiranju stranice.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top