Linex je marka kojoj se vjeruje

U svijetu autoindustrije djeluje jako veliki broj proizvođača. Uzmemo li za primjer jedan klasičan automobil, može se primijetiti da je on izrađen od jako mnogo autodijelova. Neke od njih izradio je baš proizvođač vašeg automobila, a za neke su zaslužni drugi proizvođači koji su ih izradili po naputku proizvođača automobila. 

Pri kupnji zamjenskih autodijelova, često ćete moći odabrati između različitih proizvođača pa nećete biti sigurni za koji se odlučiti. Jedna od marki kojoj možete dati svoje povjerenje je američka tvrtka Linex. 

Opće informacije o ovoj poznatoj marki

Tvrtka Linex osnovana je u SAD-u još davne 1982.g. Već iduće godine je sklopila partnerstva s renomiranim dobavljačima kao što su Dow, DuPont i BASF. Tvrtke je vrlo brzo rasla i danas je najprepoznatljivija po zaštitnim premazima, ali i vrlo kvalitetnim autodijelovima.

Kako bi uvijek bili u vrhu u tržišnoj utakmici, tvrtka Linex ima posebne odjele u kojima znanstvenici neprekidno rade na razvijanju novih proizvoda i rješenja koje će tvrtka ponuditi svojim kupcima. To se pokazalo kao odlična ideja te je Linex danas postao omiljeni brand mnogih. 

Linex autodijelovi u trgovinama

Danas se mogu pronaći brojne trgovine s autodijelovima u kojima možete pronaći veliki izbor, od raznih proizvođača. Ne znate li za kojeg se odlučiti, a vidite da se na nekima nalazi oznaka Linex brenda, ne morate puno razmišljati i posegnite upravo za Linex autodijelovima. Od njih možete očekivati:

  • Dugotrajnost
  • Kvalitetu 
  • Istovjetnost originalnim autodijelovima
  • Jamstvo 

Sve su to karakteristike koje očekuje svaki vozač pa s kupnjom Linex dijelova za auto zasigurno nećete pogriješiti.

Različite kategorije autodijelova

Ovisno o kojoj trgovini se radi, ovisi i broj Linex autodijelova. Neki vozači hvale njihove žice kvačila koje su se pokazale kao odlična zamjena za stare, istrošene. Imajte samo na umu da postoje tipski i univerzalni autodijelovi. Univrzalni uglavnom odgovaraju na sve modele, dok su tipski namijenjeni točno određenom modelu auta.

YouTube video

Tako i kod ranije spomenutih Linex žica kvačila, riječ je upravo o tipskom dijelu za automobil. A to znači da pri kupnji morate pripaziti da kupite odgovarajući model, odnosno onaj koji odgovara vašem automobilu. Ako niste sigurni u to koji kupiti, uvijek se možete obratiti prodavaču za pomoć. A u slučaju kupnje putem web trgovine, za pomoć se javite putem e-maila ili putem nekog drugog kanala za komunikaciju.

Čitajte slijedeći članak: Zupčasti remen se tijekom vožnje troši i bez obzira kako se vi vozili, doći će vrijeme kada ćete ga morati zamijeniti. 

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top