Jednostavan prijevoz bicikla automobilom

Aktivan odmor sve je češći odabir za mnoge obiteljske odmore. Izležavanje na plaži ili uz bazen nekog luksuznog hotela zamijenila je priroda i biciklizam kao i mnoge druge aktivnosti na otvorenom. U takvim se okolnostima pojedinci koji su inače zatvoreni u uredu na poslu kvalitetno odmore, a obitelji u kojima osobe rijetko imaju vremena jedni za druge, ponovno se zbliže i stvaraju uspomene za cijeli život. Kako transport bicikla ne bi bio problem te na bilo koji način spriječio bavljenje biciklizmom, na raspolaganju su nam nosači za bicikl koji nam na lak i jednostavan način omogućavaju da lako prevezemo bicikl sa jednog mjesta na drugo.

Nosači za bicikl se vrlo lako postavljau

Krovne nosače za bicikl vrlo je lako postaviti, a sami bicikli su osigurani i možete se potpuno pouzdati u njih. Ono što je potrebno je jednostavan model krovnih nosača na koje se onda postave nosači za bicikl na za to točno predviđena mjesta. Ako se pridržavate uputa onda je sigurnost bicikala neupitna jer takvi nosači imaju udubljenja u koje se fiksiraju bicikli i tada zasigurno neće ispasti tokom vožnje.

Krovni nosači za bicikl su mnogima prvi izvor

Tržište nudi mnoge modele nosača za bicikle, ali krovni nosači za bicikl su najpopularniji. Glavna i zasigurno najvažnija prednost im je u tome što ne smetaju u vožnji te punu pozornost možete posvetiti svom putovanju i prometu. Također, bicikli na takvim nosačima koji su smješteni na krovu automobila nimalo ne zaklanjaju pogled, bilo kod normalne vožnje ili vožnje unatrag. Isto tako, bicikli su usmjereni u smjeru vožnje što je značajno jer se na taj način smanjuje otpor zraka te se čak i pri vjetrovitom vremenu ne osjeća bitnija razlika u vožnji koja bi vozaču odvlačila pažnju ili stvarala brigu. Jedina obveza vozača je da više pažnje obrati na ograničenje brzine svoga automobila te vožnju bolje prilagodi vremenskim uvjetima, kako bi sve ipak na putovanju prošlo u redu.

YouTube video

Mnogo se pažnje pridnosi daljnjem razvoju nosača za bicikle na tržištu te se još uvijek najviše pazi da oni zadovoljavaju sigurnosne standarde, kako za automobil tako i za same bicikle. U tome je jedna boljih tvrtka Nordrive. Nordrive kombinira vrhunsku jednostavnost upotrebe, zajedno s kvalitetnim, materijalima izrade te su zato njihovi nosači za bicikl vrlo česti na krovovima automobila.

Prečitajte i članak o tome kako mogu biti auto tepisi prilagođeni po dimenzijama na svaki auto.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top