Krovni nosači za lakši prijevoz stvari automobilom

Automobili su mnogima danas postali neophodni za svakodnevno obavljanje raznih zadataka. Mnogi ih redovito koriste za odlazak i dolazak s posla ili za obavljanje raznih stvari. No, problem može nastati kada pomoću auta morate prevesti više stvari, a prtljažnik nije dovoljno velik da biste u njega sve spremili. Tada se mnogi okreću krovu automobila na koji se puno toga može staviti.

No, da biste bili u mogućnosti na njega bilo što postaviti, potrebna vam je baza, a u ona je dostupna u obliku krovnih nosača za auto. Neki ih imaju u serijskoj opremi, ali uvijek ih možete i kupiti zasebno.

Dodaci za postavljanje na krov auta

Krovni nosači za auto temelj su za postavljanje bilo kakvih dodataka na njegov krov. Kada ih posjedujete, na auto možete postaviti:

  • Krovne kutije
  • Nosače za skije
  • Nosači za bicikle itd.

Ništa od toga nećete moći postaviti ako vaš automobil nema ili ako niste kupili automobilske krovne nosače. Srećom, dostupni su u raznim trgovinama s autoopremom, od onih lokalnih pa sve do web trgovina, pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom idealnih modela.

Tipski krovni nosači

Tipski krovni nosači za automobil svakako su najbolja opcija za vaše vozilo. Oni točno odgovaraju dimenzijama krova vašeg auta, što znači da ćete nakon što ih postavite, na njih bez problema moći postaviti sve željene dodatke. Cijenom su nešto skuplji, ali jednom kada ih postavite, možete biti sigurni u njihovu kvalitetu, kao i potpuno točne dimenzije. 

Tipski krovni nosači
Tipski krovni nosači za auto

Potražite ih u specijaliziranim trgovinama s autoopremom. Budući da različiti modeli auta zahtijevaju različite automobilske krovne nosače, postoji mogućnost da ih nećete odmah pronaći u asortimanu trgovine. Ali, oni vam ih uvijek mogu naručiti te ćete nakon malo čekanja dok stignu, dobiti točno ono što vam je potrebno.

Jednostavno postavljanje na automobil

Ako niste jedan od onih sretnika koji je kupio automobil sa serijskim krovnim nosačima za auto, možete ih zasebno kupiti i postaviti i sami. Postavljanje auto krovnih nosača se zapravo svodi na to da ih pričvrstite na mjesta, odnosno rupe, koje su predviđene za njih na samom krovu auta. Sve potrebno dobit ćete u kompletu s njima.

YouTube video
Video: Tipski krovni nosači

Naravno, ako to ne želite raditi sami, uvijek se možete obratiti nekom servisu automobila koji vam sve to može napraviti.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top