Yamaha P-45 digitalni klavir

Kao što se može očekivati, ova paleta klavira ne dolazi sa x-stalkovima, ali Yamaha je bila pažljiva u obezbeđivanju paketa koji uključuje ne samo stalak već i niz drugih dodataka. Ako se ipak odlučite za osnovni model Yamaha P-45 digitalni klavir, možete lako postaviti uređaj na sto, a zatim nastaviti s pričvršćivanjem dodatnog stalka za muziku. Kada se to uradi, jednostavno moramo da uključimo adapter u utičnicu da pokrenemo jedinicu. Nekoliko korisnika se pitalo da li je Yamaha trebala uključiti torbu za nošenje s paketom, ali većina se složila da proizvođači retko daju takve torbe čak I u slučaju izuzetno cenjenih modela pa bi očekivanje jednog od P45  bilo previše.

YouTube video

Govoreći o dodacima, primetili smo da uređaj dolazi sa prilično pouzdanim adapterom za napajanje.Iako nije namenjen za rukovanje 220V (i stoga se ne može koristiti u stranim zemljama), kvalitet izrade jedinice i dužina kabla za napajanje bili su dovoljno dobri za nas i većinu korisnika s kojima smo razgovarali. Međutim, jedina pedala za održavanje, nije dobila toliko pohvala. Mnogi od nas su smatrali da je sama pedala prilično slaba, a jedan korisnik je predložio uzimanje M-audio pedalne jedinice od 20$ za bolje iskustvo.

Jednostavnost sviranja

Jedna od Yamahinih promotivnih načela (https://www.runthemusic.com/yamaha-p45-review/)  bilo je navodno autentičan osećaj klavijature i rado ćemo vas obavestiti da kompanija dobija svoju tačku upravo. Tasteri su opterećeni čekićem i pružaju veoma ugodan gradijent duž kojeg se kreću kada nastavljate od jednog kraja 88-ključa do drugog. Kombinujte ovo sa čvrstim ivoritskim osećajem ključeva i imate pravu kombinaciju trenja i otpora da biste poverovali da igrate pravi veliki klavir.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top