Ojačajte svoj brend uz e-mail hosting

Svi koji posjeduju web stranice su vjerojatno u početku ugovorili dvije najvažnije usluge, a to su registracija domene i web hosting. Prva usluga je određeni željeni naziv i ekstenziju povezala s web stranicama, dok je ugovaranje druge omogućilo da se one postave na određeni server kako bi bile stalno dostupne na internetu. Osim njih, mnogi se odlučuju i dodatno ih zaštititi ugovaranjem SSL certifikata.

No, imate li neki svoj brend i ako ga želite dodatno ojačati i djelovati profesionalnije, tada se najbolje odlučiti i za e-mail hosting, a u nastavku pročitajte koje su njegove prednosti.

Osnovno o e-mail hostingu

E-mail hosting predstavlja ugovaranje mjesta na nekom serveru koji će služiti za spremanje vaših e-mailova, ali i koji će vam omogućiti da imate e-mail adresu sa svojom domenom. Primjerice, ako imate web stranicu mojatvrtka.com, tada je za slanje e-mailova najbolje imati e-mail kao npr. info@mojatvrtka.com. Na taj način ćete u očima potencijalnih klijenata izgledati puno profesionalnije nego ako im pošaljete e-mail s primjerice Gmail računa. 

e-mail hosting da biste djelovali profesionalnije
Ako želite dodatno ojačati svoj brend i djelovati profesionalnije, tada se najbolje odlučiti i za e-mail hosting.

A upravo to je ono što vam omogućuje e-mail hosting i jedan od glavnih razloga zašto se preporučuje svima da ga koriste.

Različiti paketi e-mail hostinga

E-mail hosting može se ugovoriti putem različitih tvrtki te je dostupan u više različitih paketa. Osnovne razlike među paketima tiču se veličine prostora koji dobivate za pohranu e-mailova i kreću se od nekoliko GB pa sve do nekoliko desetaka i stotina GB. Osim toga, paketi koje možete ugovoriti putem različitih tvrtki se mogu razlikovati i prema broju uključenih usluga, a neke od njih su:

  • Mogućnost otvaranja e-mailova putem weba
  • Mogućnost izrade sigurnosne kopije
  • Zaštita od primanja spam poruka
  • Razne druge vrste zaštite

Buduće da se te usluge razlikuju od pružatelja do pružatelja, uvijek je dobro provjeriti usluge više različitih tvrtki i odabrati najbolje rješenje za vlastite potrebe.

Brzo ugovaranje putem interneta

E-mail hosting se može vrlo brzo ugovoriti putem interneta. Potrebno je samo pronaći tvrtku putem koje to želite napraviti te pratiti njihove upute putem web stranica. Nakon što unesete sve potrebne podatke, ugovorit ćete ovu uslugu na određeno vrijeme, a nakon isteka je potrebno obnoviti uslugu.

YouTube video
Što je e-mail hosting?

Ako planirate ugovoriti i ostale ranije navedene usluge (registraciju domene, web hosting, SSL certifikat i sl.), preporuka je da sve ugovorite putem iste tvrtke jer ćete tako najlakše dobiti kasniju eventualnu pomoć oko postavljanja. A i zasigurno ćete ostvariti i neki dodatni popust na količinu ugovorenih usluga.

Članci iz iste kategorije:

Scroll to Top
Scroll to Top